Ya arkadaşlar benim derdim öz annem. 2 yıllık nişanlıyım. Hiç evlenecek durumumuz yokken sırf el ar dedi bizi evlenmeye zorladı. İzin versem her seyime karışcak. Annem diorum üzerimde hakkı var diorum cok karıştırmamaya calışıorum. Bu ara evime eşya bakıoruz. Zaten borcla aldığımız için nişanlım da bende gerginiz. Annem farklı sehirde olmasına rağmen dewamlı arıyo. Soruyo. ben bizim evin 3. cocuguyum. yani hevesli olmaması gerekiyor. Ama kadında bitmek bilmeyen bir heves ve karışma potansiyeli var. Dün tartıstık. düğünün onun yüzünden olduğunu bari karışmaması gerektiğinin söledim. Simdi az ğaramız olduğu için esyaları cok kaliteli alamıycaz o zaten bi kademe üzüyo beni. Bir de üstüne arayıp yok para teklif ediyo. yok esyaları kaliteli al diyo. Nişanlım da kendi ailesi beş para vermediği için bizimkilerden almak istemiyo. Arad kaldım. Lütfen yardım...:Saruboceq:
Ya arkadaşlar benim derdim öz annem. 2 yıllık nişanlıyım. Hiç evlenecek durumumuz yokken sırf el ar dedi bizi evlenmeye zorladı. İzin versem her seyime karışcak. Annem diorum üzerimde hakkı var diorum cok karıştırmamaya calışıorum. Bu ara evime eşya bakıoruz. Zaten borcla aldığımız için nişanlım da bende gerginiz. Annem farklı sehirde olmasına rağmen dewamlı arıyo. Soruyo. ben bizim evin 3. cocuguyum. yani hevesli olmaması gerekiyor. Ama kadında bitmek bilmeyen bir heves ve karışma potansiyeli var. Dün tartıstık. düğünün onun yüzünden olduğunu bari karışmaması gerektiğinin söledim. Simdi az ğaramız olduğu için esyaları cok kaliteli alamıycaz o zaten bi kademe üzüyo beni. Bir de üstüne arayıp yok para teklif ediyo. yok esyaları kaliteli al diyo. Nişanlım da kendi ailesi beş para vermediği için bizimkilerden almak istemiyo. Arad kaldım. Lütfen yardım...:Saruboceq:
Bak canım annenle ilişkileriniz nasıl olduğunu bilemem bilmiyorumkismileYa arkadaşlar benim derdim öz annem. 2 yıllık nişanlıyım. Hiç evlenecek durumumuz yokken sırf el ar dedi bizi evlenmeye zorladı. İzin versem her seyime karışcak. Annem diorum üzerimde hakkı var diorum cok karıştırmamaya calışıorum. Bu ara evime eşya bakıoruz. Zaten borcla aldığımız için nişanlım da bende gerginiz. Annem farklı sehirde olmasına rağmen dewamlı arıyo. Soruyo. ben bizim evin 3. cocuguyum. yani hevesli olmaması gerekiyor. Ama kadında bitmek bilmeyen bir heves ve karışma potansiyeli var. Dün tartıstık. düğünün onun yüzünden olduğunu bari karışmaması gerektiğinin söledim. Simdi az ğaramız olduğu için esyaları cok kaliteli alamıycaz o zaten bi kademe üzüyo beni. Bir de üstüne arayıp yok para teklif ediyo. yok esyaları kaliteli al diyo. Nişanlım da kendi ailesi beş para vermediği için bizimkilerden almak istemiyo. Arad kaldım. Lütfen yardım...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?