Deste Katina

dreamlive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
164
3
46
İstanbul
Merhabalar,
İsteyenlere bakım yapabilirim... Adınız/d.tarihiniz ve burcunuzu yazın soruya gerek yoktur... Özel mesajla gönderirseniz bilgilerinizi çok daha iyi olur..
Not:Kendimi geliştirmek amaçlı yapacağım...

Merhabalar,
İsteyenlere bakım yapabilirim... Adınız/d.tarihiniz ve burcunuzu yazın soruya gerek yoktur... Özel mesajla gönderirseniz bilgilerinizi çok daha iyi olur..
Not:Kendimi geliştirmek amaçlı yapacağım...

merhaba..özel mesaj atamadığım için buraya yazacağım şimdiden teşekkürleer :)

adım büşra
doğum tarihim
ay: mayıs
gün:6
yıl:1988
burcum da boğa

Son düzenleme:
merhaba..özel mesaj atamadığım için buraya yazacağım şimdiden teşekkürleer :)

adım büşra
doğum tarihim
ay: mayıs
gün:6
yıl:1988
burcum da boğa

Sevgili Büşra;
Şu an içinde bulunduğun durumdan söz etmek isterim öncelikle...

Maddi manevi bi karamsarlık içerisinde olduğunu görmekteyim... Öfkeli ve karamsarlığın zirvesindesin içerisinde bulunduğun bir savaş var ve kendinle savaşıyorsun adeta...

Bir ayrılık korkusu var..
Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana bi iş değişimi görünüyor...
Boğa burcu olmana rağmen burcunun özelliklerini ve sana verdiği gücü bi kenara bırakıyor ve bazen haddinden fazla güçsüz hissediyorsun...Evinizi ilgilendiren güzel bir olay gündemde ve şans sizinle...Birilerinin söylediklerine ya da şeytanın size olan vesveselerine kulak asmayın,aldatılmıyorsunuz ...

Sevgilerimle...

Sevgili Büşra;
Şu an içinde bulunduğun durumdan söz etmek isterim öncelikle...

Maddi manevi bi karamsarlık içerisinde olduğunu görmekteyim... Öfkeli ve karamsarlığın zirvesindesin içerisinde bulunduğun bir savaş var ve kendinle savaşıyorsun adeta...

Bir ayrılık korkusu var..
Çalışıyor musun bilmiyorum ama sana bi iş değişimi görünüyor...
Boğa burcu olmana rağmen burcunun özelliklerini ve sana verdiği gücü bi kenara bırakıyor ve bazen haddinden fazla güçsüz hissediyorsun...Evinizi ilgilendiren güzel bir olay gündemde ve şans sizinle...Birilerinin söylediklerine ya da şeytanın size olan vesveselerine kulak asmayın,aldatılmıyorsunuz ...

Sevgilerimle...

yorumlar için teşekkür ederim,içinde bulunduğum özellikle şuan yaşadığım hislerin tercümanı gibi olmuş.mesaj sayımı doldurduğumda özel mesaj atmak isterim,iyi günler dilerim..:42:

bu arada çalışmıyorum ünivrsitedeyim son sınıfta.

Son düzenleme:
yorumlar için teşekkür ederim,içinde bulunduğum özellikle şuan yaşadığım hislerin tercümanı gibi olmuş.mesaj sayımı doldurduğumda özel mesaj atmak isterim,iyi günler dilerim..:42:

bu arada çalışmıyorum ünivrsitedeyim son sınıfta.

İş bulamama korkuların varsa bu aralar o yansımış olabilir değişikliklere kolayca konsantre olamayan bir yapın var en azından şimdilik...

ben de mesaj sayımı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum malesef.burdan yazıyorum.bakarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

İsim:Reyhan
D.tarihi: 28.04.1985
Burç: Boğa

ben de mesaj sayımı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum malesef.burdan yazıyorum.bakarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

İsim:Reyhan
D.tarihi: 28.04.1985
Burç: Boğa

Sevgili Reyhan,
Çok saf (duru) bir insansın ve karşındaki herkesi kendin gibi sanıyorsun...İnsanlardan senin gibi olmasını bekliyorsun fakat çok fazla şey istiyorsun...
Oldukça şansa hatta mucizeye ihtiyacın var diyebilirim...Kıskanç huylu bir erkek tarafından beklenmedik bir tepki görmüş ve üzülmüşsün,bu erkek hafif toplu bir yapıda kumral ve kirli sakal kullanması muhtemeldir...
Taşınma gibi bir durumunuz görünmekte... Bu değişim iyi yönde birtakım güzel olayların başlangıcı olacaktır...
Sıkıntıların geçmesi için az bir zaman kaldığını sabırlı olman gerektiğini ve istikrarını koruman gerektiğini söyleyebilirim ...

Herşey gönlünce olsun ... Hoşçakal..

Sevgili Serpil;

Öncelikle şunu söyleyeyim..Bolca hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzu görmekteyim..Duygusal anlamda mantıkla bir savaşınız söz konusudur... Fakat her ne niyetiniz var ise bu zorluklar sadece kaderin birer cilvesidir ve geçicidir...Ancak geçme süresi sizin kendinizi toparlamanıza bağlıdır.
Beklemekte olduğunuz bir haber görmekteyim ve bu haber hane halkını da neşelendirecek ve üzerinizdeki yükün hafiflemesine neden olacaktır...
Tecrübeler edinmişsiniz fakat bu tecrübeleri yerinde kullanmak adına birşey yapmıyorsunuz..Lehinize olacak olayları aleyhinize çeviriyorsunuz...Daha dikkatli olursanız ilahi adalet sizinle olacak ve yeniden yeşerecek güzel umutlara yol açan olaylar yaşanacak...
Sevgilerimle...

Sevgili Serpil;

Öncelikle şunu söyleyeyim..Bolca hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzu görmekteyim..Duygusal anlamda mantıkla bir savaşınız söz konusudur... Fakat her ne niyetiniz var ise bu zorluklar sadece kaderin birer cilvesidir ve geçicidir...Ancak geçme süresi sizin kendinizi toparlamanıza bağlıdır.
Beklemekte olduğunuz bir haber görmekteyim ve bu haber hane halkını da neşelendirecek ve üzerinizdeki yükün hafiflemesine neden olacaktır...
Tecrübeler edinmişsiniz fakat bu tecrübeleri yerinde kullanmak adına birşey yapmıyorsunuz..Lehinize olacak olayları aleyhinize çeviriyorsunuz...Daha dikkatli olursanız ilahi adalet sizinle olacak ve yeniden yeşerecek güzel umutlara yol açan olaylar yaşanacak...
Sevgilerimle...

çok teşekkür ederim,
emeğine sağlık...

merhabalar ;)
adım cansu
doğum tarihi :25.09.1990
burcum :terazi
şimdiden çok teşekkür ederim:)

Sevgili Cansu;

Çok yakında sana beklediğin bir aşk itirafında bulunulacak fakat bu seni o kadar da mutlu etmeyecek...
Çünkü itirafta bulunacak insanın uçarı ve biraz sorumsuz olduğunu öğrenecek bundan da hoşlanmayacaksın.
Çok fazla konuştuğundan şikayetçi olanlar var mı etrafında?
Biraz daha sakin olman gerektiğini görüyorum...Ani çıkışlarda bulunmamalısın.
Ayrıca kaçırdığın bir fırsatın tekrar gelmesini muhtemel görüyorum...
Oldukça nazara geliyor ve her söylenenden etkileniyorsun...Bu aralar soğuk algınlığına ve özellikle yedinlerine dikkat etmende fayda var... Mide ağrılarının artacağını görüyorum...

Sevgilerimle...

Sevgili Dilek,
Çok güçlü bir enerji hissediyorum seni hayata bağlayan ve tek umudun olan bir mucizen var...
Geçmiş dönemde çok sıkıntılar yaşamış ve bunları zor da olsa aşmışsın...Şuan sana kalan bir yorgunluk var fakat yorgunluğunu alan bir de küçün mucizen var...Çok duygusal yapın sana zarar vermelerini kolaylaştırır...Oysa sen çok daha güçlü olmalısın çünkü koruman gereken biri var...Dua kabul günlerindesin sanki aklından geçen karşına getiriliyor... Aklından geçenlere dikkat etmeli ve olumlu düşünmelisin...Ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olacak..Bir de almak istediğin birşey görüyorum,
bir de anne desteği...Evet almak istediğin her ne ise annenin de desteği ile alacaksın ve bu senin için yeni bir dönemin başlangıcı olacak...
Bebeğinle sağlıklı huzurlu ve mutlu seneler dilerim.Hoşçakal...

Sevgili Gizem,
Oldukça zeki bir insansın fakat zekanı yanlış kullanıyorsun...Başkalarına uyguladığın stratejiyi kendine gelince es geçiyorsun...
Etrafındakiler tarafından çok çekici bulunan birisin ve şansın çok açık görünüyor..Yalnız seni kullanmak isteyenler çıkabilir ,lütfen kendine dikkat et...Hoşçakal ...

Sevgili Okşan,
Akrep burcunun özelliklerini taşıyor ve bunun ceremesini oldukça çekiyorsun...
Senin doğruluk olarak nitelendirdiğin özelliğin bazen insanları oldukça kızdırıyor..
Ancak sen de biliyorsun ki başına ne gelirse dilinden geliyor...
Biraz daha dikkat lütfen ... Aralık ayı içerisinde beklemiş olduğun bir haber ya da beklediğin bir misafirinin gelmesi muhtemeldir.
Sabrını ve merhametini kaybetme lütfen...
Sevgilerimle .Hoşçakal ...

Sevgili Hale,
Şimdi ne demeli senin haline...
Tam bir oğlak kadınısın mükemmeli istiyorsun ama mükemmeli bulman çok kolay iş değil...
Yine bir oğlak burcuyla birlikte olsan iki keçi zaten aynı ipte yürüyemez ya düşeceksin ya iteceksin ya da ipte öylece yaşlanıp gideceksin...
Başka bi burçtan olsa aşırı mükemmelliyetçi yapın hazmedemiyor...
Bir yürek sızısı görmekteyim fakat şunu söyleyebilirim ki eğer o kaf dağındaki gururunu birazcık kenara bırakıp herşeyi oluruna bırakırsan beklentilerini aza indirirsen daha fazla mutlu olacaksın...
Çok anaç bir yapıya sahipsin,merhametli ve masum... Ancak uyum sağlamakta sorun yaşıyor ve iletişim kuramıyorsun bir konuda...Açık bir hesaplaşma yapar ve ne istediğini uygun bir dille açıklarsan göreceksin ki herşey senden yana ...
Sevgilerimle...

çok teşekkürler :)

yaşadığım sıkıntılar tam olarak yazdıkların :) elimden geleni denicem kendime izin verirsem başarırım sanırım

çok teşekkürler :)

yaşadığım sıkıntılar tam olarak yazdıkların :) elimden geleni denicem kendime izin verirsem başarırım sanırım

Rica ederim... Umarım sıkıntılarına biran önce çözüm bulur ve hayatını en güzel şekilde yaşamayı başarırsın...Hoşçakal ..

Back
X