desteğe ihtiyacım var sanırım...

Gldn96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
28
3
28
Hayatınız çok sakin ve her şey yolunda giderken bir anda birini tanıyorsunuz ve o kişiyi tüm hayatınız yapıyorsunuz başta sadece bir kaç ay takılıriz sonra ayrılıriz diye çıktığım bu yolda tam olarak 3 sene geçirdim ondan öncede sevgililerim oldu ama hiç biri onun gibi olmadığını fark edince aşık olduğumu anlamıstim en temiz beklentisiz saf bir şekilde sevmeye başlamıştım ve kaçınılmaz son aşık olmustum çok kez kavga edip ayrılmıştik her seferinde tekrar birlikteydik en güzel anlarımi en sinirli en çekilmez en duygusal en kötü anlarimi onunla yasadim ve paylastim beni çok uzmesine rağmen yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim şimdi ayrıyiz sebep söylemeden beni bırakıp gitti arkasından bir kac şey duydum uzun süredir bir kaç kızla takıldığıni vs vs yani beni kandırmis aptal yerine koymuş şimdi de bana inat olsun diye biriyle beraber bende ki her şeyi bitirdi ona olan saygı sevgi güven... şuanda hissettiğim bir boşluk ve bir arayış... gülüyorum geziyorum hayatıma devam ediyorum bazen her şeyden vazgeciyorum hayatımda bazen yeni birisiyle çok güzel anlar yaşamak Istiyorum bazen en yakinimdakini bile istemiyorum yalnız kalsam içimdeki bu boşlukta başbaşa kalıyorum ve şaşkın ördek misali napicagimi bilmiyorum sürekli birileriyle olsam bulunduğum yer üstüme üstüme geliyor tüm bunlara rağmen gülmeye çalışıyorum sizde sadece ne yapamam gerektiği hakkında destek istiyorum

kimse kimseyi inat olsun diye hayatına almaz ve kimse sebepsiz yere gitmez..

Hiç bir sebep göstermeden ayrılmak istediği için gitti bir açıklama bile yapma gereği duymadigini söyledi ben o kişinin ismini verince ve bana geri dönmek istediğinde reddedince o kişiyle sevgili oldu sence bu inat değil mi ?

''Şimdi ayrıyiz sebep söylemeden beni bırakıp gitti arkasından bir kac şey duydum uzun süredir bir kaç kızla takıldığıni vs vs yani beni kandırmis aptal yerine koymuş şimdi de bana inat olsun diye biriyle beraber... Hiç bir sebep göstermeden ayrılmak istediği için gitti bir açıklama bile yapma gereği duymadigini söyledi''

Anlatıklarına göre zaten beş para etmez biriymiş... VE SANA HİÇ Mİ HİÇ DEĞER VERMEMİŞ...

En çok koyanda zaten onu bu şekilde görmek istemedim ama öyle olmasıydı daha fazla istesemde goremezdim çünkü bunları duydum şimdi içinde bulunduğum durum ise tarif bile edemiyorum üstümden bunu atmak Istiyorum normal hayatıma devam ediyorum ama güçlü görünmek bir süre sonra beni yoruyor onu ve tüm yasananlari tamamen unutmak istiyorum hiç olmamış gibi yaşanmamış gibi bunu nasıl yapıcagimi bilmiyorum

X