• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım var

Nilin01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
5
2
1
Kendimi güçlü kişilikte sanırdım ta ki eşimden ayrılıncaya kadar Neler yaşadığımı yazsam onu bırakır bana kızarsınız ihanete uğradım yetmedi beni haksız görüp karşı tarafa Gitti sonra geri döndü ama boşandık ama görüşmeye devam ettik o diğer kadınla birlikte ama beni sevdiğini söylüyor bende ona inanıyorum sürekli kendimi ona bişeyler yazarken buluyorum hemen cevap alamazsam içim sıkılıyor aslında birdaha bir araya gelmemiz mümkün değil biliyorum ama kendime bunu neden yaptığımı bilmiyorum

Ama ama ama... Kendinize saygınız yok ki sizin... Her zaman ikinci olarak kalacaksınız. Şu seni seviyorum yalanları da aldatan bir insan için pek klişe... Yemeyin yahu yemeyin...

siz bir boşluktasınız şuan.o güzel sözlere kanmayın kendinize yazık etmeyin.

Sayfayı yenilemekten neden korkuyorsunuz?
Bildik tanıdık güvenli mi geliyor?

Eski eşiniz sizde takıntı haline gelmiş olabilir. Zira bir kadın aldatıldığını bile bile buna göz yumup eski eşini arayıp sormaz herhalde. Gerçekten desteğe ihtiyacınız olabilir bence bir uzmandan yardım alın.

siz bir boşluktasınız şuan.o güzel sözlere kanmayın kendinize yazık etmeyin.
Aslında kızım var ailem destek uzmandan da destek aldım bir süre fakat yine eskiye döndüm söz konusu o olunca herşeyine inanıyorum zor durumda kaldığında üzülüyorum.dediğiniz okadar doğru ki kendime yazık ediyorum

Ohhh adama bak 2 kadınıda elinde tutuyor. Sizde buna izin veriyorsunuz.Sizi sevseydi başkasına gidermiydi,siz hala ona inanmaya çalışıyorsunuz.Yazık değil mi size.Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?

Offff kestirip at kangren olmuş ilişkiyi.
Çocuk dışında yazışmayın
Hayatınızı o adama adayacak kadar hiç mi değeriniz yok.
Bitti dediniz mi biter.
En kötü karar sürüncemede bırakmak
Net olun kesin kararlı olun
Yazık hayatınıza

Ohhh adama bak 2 kadınıda elinde tutuyor. Sizde buna izin veriyorsunuz.Sizi sevseydi başkasına gidermiydi,siz hala ona inanmaya çalışıyorsunuz.Yazık değil mi size.Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?
Aslında bende kadını huzursuz etmek için görüşmeye başladım bana yaşattığını kendi de yaşasın istedim oldu da ama bana hiç bir artısı olmadı kendimi sürekli aynı şeyleri düşünmekte alamıyorum düşündükçe de mutsuzluğum artıyor

Aslında kızım var ailem destek uzmandan da destek aldım bir süre fakat yine eskiye döndüm söz konusu o olunca herşeyine inanıyorum zor durumda kaldığında üzülüyorum.dediğiniz okadar doğru ki kendime yazık ediyorum
Demek ki iyileşememişsiniz.
Bir de evladınız varmış,bari onu düşünerek kendini tedavinizi aksatmayın.

Bir surelik uzmandan yardim almakla olacak is degil durumunuz duzelinceye kadar yardim alin . Aileniz de yaninizdaymis kendinize gelin.

Alışkanlık.

Bir bağımlılık gibi düşünün eski eşinizin attığı mesajlara cevap vermeyin birkaç gün zorlayın kendinizi kimse için değil kendiniz için yapın bunu. Birkaç gün sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Aslında bende kadını huzursuz etmek için görüşmeye başladım bana yaşattığını kendi de yaşasın istedim oldu da ama bana hiç bir artısı olmadı kendimi sürekli aynı şeyleri düşünmekte alamıyorum düşündükçe de mutsuzluğum artıyor
Valla kimseye bir şey olmaz. Olan size olur, daha fazla yıpranırsınız. Adam size ihanet edip bundan pişman olmamış ki.O kadının yanına gitmiş. Böyle yaparak adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz farkında mısınız? Zaten boşanmışsınız,her türlü iletişimi kesin.Herşeyden önce kendi değerinizi bilin.

Gelecekten korkuyor olabilirsiniz, yeni birini tanımak ona alışmak tekrar birine güvenmek zor geliyor olabilir. Sizi sevmiyor bunu biliyorsunuz aslında ama kendinize yalan söylüyorsunuz. Ben size kızmıyorum her şey insanlar için, ama dışarıdan bakan biri olarak kendinize bir şans verin iyileşmek için zaman tanıyın. Ondan kopacak olmanız bir daha mutlu olamayacağınız anlamına da gelmiyor bunu bilin.

Back
X