• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım var.

merhaba canım.Bende bu sene baslıyorum ve moral olarak çöküşteyim gurbete gidiyorum başka bir ile :) ... gideceğim yerde basta en yakın arkadasım okuyordu onun demesiyle yazdım birazda orayı hayalimdeki bölümü tutturdum.Geçen gün söyledi okulu bıraktığını.biraz üzüldüm onsuz olacağıma ama saygı duydum sonucta sevemediği bir bölümü okumak onu hırpalar bence arkadasların senin iyiliğini ister oyle değilmi??? fırsat buldukca dısarıda görüşürsünüz zaten onemli olan mesafe girsede iliskileri sürdürebilmektir bence...

merhaba canım.Bende bu sene baslıyorum ve moral olarak çöküşteyim gurbete gidiyorum başka bir ile :) ... gideceğim yerde basta en yakın arkadasım okuyordu onun demesiyle yazdım birazda orayı hayalimdeki bölümü tutturdum.Geçen gün söyledi okulu bıraktığını.biraz üzüldüm onsuz olacağıma ama saygı duydum sonucta sevemediği bir bölümü okumak onu hırpalar bence arkadasların senin iyiliğini ister oyle değilmi??? fırsat buldukca dısarıda görüşürsünüz zaten onemli olan mesafe girsede iliskileri sürdürebilmektir bence...

Çok zor bir durum canım.
İnan ki arkadaşın da arkadaşlarından dolayı bir sıkıntı çekiyordur.
Ama olmayınca olmuyor.
Okuduğum bölümü sevebilmek için nasıl uğraştım ama yok yok yok,olmuyor!
Onlarla elbette telefonda konuşuruz,facebook,whatsaap var.
Ama işte özlersin,görmek istersin,sarılmak,özlem gidermek.
Onları yapamayacağım.
Bir tanesi kardeşim gibiydi içlerinde.
Onu göremeyecek olmak hepsinden çok canımı yakıyor.

bende bugün gidip istemediğim bir bölüme kayıt oldum Hele nefret ettiğim insanları görünce iyice hevesim kaçtı bir yıl sonunda senin kadar cesaretli olacak miyim bilmiyorum kusura bakma yardım istemişsin ama kendi derdimle Senide boğdum :(

bende bugün gidip istemediğim bir bölüme kayıt oldum Hele nefret ettiğim insanları görünce iyice hevesim kaçtı bir yıl sonunda senin kadar cesaretli olacak miyim bilmiyorum kusura bakma yardım istemişsin ama kendi derdimle Senide boğdum :(

Keşke 1 yıl daha şans verseydin kendine.
Ben 2. yılımda kazanıp gittim ama keşke gitmeseydim de 3. yılımda istediğim bölümü kazanıp gitseydim böyle dertli olmazdım dedim.

Hayır canım iktisat okuyorum,ama okul öncesini çok istiyorum.

Anladım yani tekrar ygs gireceksin sanırım..

Benim senden farkım işletmeyi sevip bitirmem. Eğer senin gibi 1. sınıfta aklım başıma gelseydi kesinlikle bırakır sevdiğim bölüme giderdim.
Ben hayatımda hep hemşire olmak istedim hemde çok fazla.
Bu sene ygs girdim tüm tercihlerimi hemşirelik yazdım ama noldu biliyor musun? Tek bir tercih kodunu yanlış yazmışım ve okul öncesi geldi.
Benim asla yapamayacağım bir meslek
Ben artık bazı şeylerin kader olduğuna inanıyorum
Benim aklım 22 yaşında başına geldi hedeflerimi gerçekçi hale getirdim ve yoluma bakıyorum
Sen sakın içindeki meslekten vazgeçme
Ben seneye Allah nasip ederse atanırsam başka bir şey istemiyorum
İlerde keşke dememek için girdiğin yoldan arkadaşların yüzünden geri dönme
Onlar her zaman göremesen de bir tık uzağında olacaklar
Geleceğini sana veremezler

Anladım yani tekrar ygs gireceksin sanırım..

Benim senden farkım işletmeyi sevip bitirmem. Eğer senin gibi 1. sınıfta aklım başıma gelseydi kesinlikle bırakır sevdiğim bölüme giderdim.
Ben hayatımda hep hemşire olmak istedim hemde çok fazla.
Bu sene ygs girdim tüm tercihlerimi hemşirelik yazdım ama noldu biliyor musun? Tek bir tercih kodunu yanlış yazmışım ve okul öncesi geldi.
Benim asla yapamayacağım bir meslek
Ben artık bazı şeylerin kader olduğuna inanıyorum
Benim aklım 22 yaşında başına geldi hedeflerimi gerçekçi hale getirdim ve yoluma bakıyorum
Sen sakın içindeki meslekten vazgeçme
Ben seneye Allah nasip ederse atanırsam başka bir şey istemiyorum
İlerde keşke dememek için girdiğin yoldan arkadaşların yüzünden geri dönme
Onlar her zaman göremesen de bir tık uzağında olacaklar
Geleceğini sana veremezler

Canım senin konunu takip ediyordum.
Senin de başına talihsiz bir olay gelmiş.
Ben okul öncesi için yanıp tutuşurken sen kazandığın halde istemiyorsun ve gitmeyeceksin sanırım.
Çünkü senin de hayalindeki meslek farklı.
Şu anda 20 yaşımdayım ama sanki 40 yıl çile çekmiş bir insanın yükü var omuzlarımda.
Ben ne yaptıysam kendime yaptım.
Annemi,babamı dinlesem böyle olmayacaktı.
Hep bu dik başlılığımın cezasını çekiyorum.
Benim ülkem farklı canım ya yoksa ben arada sırada yanlarına giderdim.

Canım senin konunu takip ediyordum.
Senin de başına talihsiz bir olay gelmiş.
Ben okul öncesi için yanıp tutuşurken sen kazandığın halde istemiyorsun ve gitmeyeceksin sanırım.
Çünkü senin de hayalindeki meslek farklı.
Şu anda 20 yaşımdayım ama sanki 40 yıl çile çekmiş bir insanın yükü var omuzlarımda.
Ben ne yaptıysam kendime yaptım.
Annemi,babamı dinlesem böyle olmayacaktı.
Hep bu dik başlılığımın cezasını çekiyorum.
Benim ülkem farklı canım ya yoksa ben arada sırada yanlarına giderdim.

Aynı şekilde yeni bölümünden arkadaşlar edinirsin tatlım şimdi olmazsa 3 yıl sonra yine ayrılacaksın
Başka çaresi yok :)
Ben de ev arkadaşımdan hiç ayrılmak istemedim korktum araya mesafeler girer diye
Ama hiçte öyle olmadı hiç kopmadık 7/24 sevgililer gibi mesajlaşıyoruz
Sevgilimden çok arkadaşlarıma yazıyorum o derece
Yeter ki gönüller bir olsun :34:

Ailen konusuna gelince, insan bazı şeyler yaşayarak tecrübe ediniyor
Yine de görmek, farkına varmak önemli...

Aynı şekilde yeni bölümünden arkadaşlar edinirsin tatlım şimdi olmazsa 3 yıl sonra yine ayrılacaksın
Başka çaresi yok :)
Ben de ev arkadaşımdan hiç ayrılmak istemedim korktum araya mesafeler girer diye
Ama hiçte öyle olmadı hiç kopmadık 7/24 sevgililer gibi mesajlaşıyoruz
Sevgilimden çok arkadaşlarıma yazıyorum o derece
Yeter ki gönüller bir olsun :34:

Ailen konusuna gelince, insan bazı şeyler yaşayarak tecrübe ediniyor
Yine de görmek, farkına varmak önemli...

Öyle canım ya öyle ya da böyle 3 yıl sonra yine ayrılmak mecburiyetindeyiz.
Gittiğim yerde de elbette arkadaşlarım olur canım Allah'ın izniyle. Bundan endişe duymuyorum.
Ama yurt arkadaşlarım olsun,okul arkadaşlarım olsun hepsi çok iyiydi.
Yine öyle iyi arkadaşlarım olur mu?
Çıkar mı yani karşıma yine öyle iyi kişiler?
Ben zaten onlar konuşmayalım demedikçe (-ki demezler) onlarla irtibatımı kesmeyi düşünmem.
Dediğin gibi gönüller bir olsun yeter ki.:16:
Canım ailem hiçbir zaman kızmadı bana,yaptığım şeylerden dolayı suçlamadı beni.
Bu yaptığım şeyde bile seslerini çıkarmayıp benim vereceğim karara baktılar ve söylediğimde sen bilirsin dediler.
Babam sadece çok inatçısın,bazı şeylerin farkına çok geç varıyorsun diyor.
Ama ben istediğim bir şeyi yapmazsam o şey hep içimde kalıyor.
Pişmanlıkta olsa sonunda,ben içimdekini yapmak istiyorum ilk önce.

Öyle canım ya öyle ya da böyle 3 yıl sonra yine ayrılmak mecburiyetindeyiz.
Gittiğim yerde de elbette arkadaşlarım olur canım Allah'ın izniyle. Bundan endişe duymuyorum.
Ama yurt arkadaşlarım olsun,okul arkadaşlarım olsun hepsi çok iyiydi.
Yine öyle iyi arkadaşlarım olur mu?
Çıkar mı yani karşıma yine öyle iyi kişiler?
Ben zaten onlar konuşmayalım demedikçe (-ki demezler) onlarla irtibatımı kesmeyi düşünmem.
Dediğin gibi gönüller bir olsun yeter ki.:16:
Canım ailem hiçbir zaman kızmadı bana,yaptığım şeylerden dolayı suçlamadı beni.
Bu yaptığım şeyde bile seslerini çıkarmayıp benim vereceğim karara baktılar ve söylediğimde sen bilirsin dediler.
Babam sadece çok inatçısın,bazı şeylerin farkına çok geç varıyorsun diyor.
Ama ben istediğim bir şeyi yapmazsam o şey hep içimde kalıyor.
Pişmanlıkta olsa sonunda,ben içimdekini yapmak istiyorum ilk önce.

olur elbette ki olacak arkadaşların daha yaşın genç ben de 18 yaşında gittim üniversiteye 2 yıl geçti yani 16 yaşında liseden mezun oldum
kendimi yedim benden küçüklerle nasıl tanışıcam bilmem ne
bir gittim sınıfın en küçüğüyüm :27:
lisedeki arkadaşlarımı hep özlicem onlar gibi olmayacaklar filan dedim ama her defasında daha değerli insanlar tanıdım
Hem reelde hem okul hayatımda
Senin kalbin temiz olursa ki eminim öyle. yeni bölümünde de çok sağlıklı ilişkiler kurarsın canım
Her şey gönlünce olsun:16:

olur elbette ki olacak arkadaşların daha yaşın genç ben de 18 yaşında gittim üniversiteye 2 yıl geçti yani 16 yaşında liseden mezun oldum
kendimi yedim benden küçüklerle nasıl tanışıcam bilmem ne
bir gittim sınıfın en küçüğüyüm :27:
lisedeki arkadaşlarımı hep özlicem onlar gibi olmayacaklar filan dedim ama her defasında daha değerli insanlar tanıdım
Hem reelde hem okul hayatımda
Senin kalbin temiz olursa ki eminim öyle. yeni bölümünde de çok sağlıklı ilişkiler kurarsın canım
Her şey gönlünce olsun:16:

İnsan üzülüyor canım yine de.
Geçen sene bugündü üniversiteye kayıt yaptırmıştım.
Tam 1 yıl geçmiş üstünden.
Onca çaba,onca masraf,onca hayal,onca yaşanmışlıklar geride kalınca insan tuhaf oluyor.
Boğazım düğümleniyor,ağlamak istiyorum bir şey engel oluyor.
Ben de senin gibi düşünüyorum canım kalbin temiz olduktan sonra muhakkak iyi insanlarla karşılaşırsın.
Ama diyorum ya ALLAH o hakkı 1 defa tanıdıysa?
Allah utandırmasın hiç birimizi verdiğimiz kararlardan dolayı.
Sağ ol canım.
Senin de her şey gönlünce olsun.:16:

Back
X