• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

destege ihtiyacim var.

Ay bende bısey sandım. Canım kasıyerlıgın ne zorluğu olabilirkı? Herşey otomatik değilmi? Markette gördüğümüz para üstünü dahi makina otomatik hesaplayıp soyluo sana. Gereksiz vesvese.

canım toplamda 5 yıllık bir kasiyerlik tecrübem var markette mi mağazada mı bilmiyorum ama kendine güven endişe etme , korkulacak gözünü korkutmaya değecek birşey yok , hiçbirşey bilmiyorsan bile sana öğretirler ;) ilk 2 günde yanında dururlar 5 gün sonra sen kendine inanamazsın ;)

Neden kendine guvenmiyorsun canim? Is gorusmelerinde kendine guven cok onemli. Icinden oyle hissetmese de oyle gibiymissin gibi davranmalisin. Ayrica kasiyerlik, para alip ustunu verme fis kesme, ilk zamanlar biraz daha yavas yaparsin sonra hizlanirsin. Elimden her is gelir gibi davran, inan bana 1 2 gun icinde kendine guleceksin bu gun icin :34:

Universiteye hazirlanirken bi sure bende yaptim kasiyerlik.zor bi olayi yok kasma kendini gorusmede bosuna.zaten bi iki gun sana guvenene kadar biri durur yaninda.gosterir detaylari.
Sadece dikkat gerektiriyo para mevzuu sonucta.
İsin zor kismi kasa degil insan iliskisi bu meslekte.iletisimin iyiyse tamamdir.

Back
X