Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz böyleyiz, sanırım annelik böyle bir şeyDaha önce konu açmıştım buraya 14 haftamda suyum ve kanamam geldi diye 22+4 oldum kızlar çok şükür doktorlar da bir sorun görmüyor ama piskolojim çok bozuldu her an birşey olacak diye korkuyorum uyuyamıyorum kapacağımı bilmiyorum yardım edin
Gerçekten bitmiyor burda okuyorum bebeğini kaybedenleri daha çok piskolojim bozuluyor çok üzülüyorum raporlu olduğum için hep evdeyim kafamı dağıtacak herhangi birşeyde bulamıyorum çok yoruldumBitmezz, bitmiyor, 34 oldum on dk hareket hissetmesem herşeyi deniyorum hareket yine alamadiysam hastaneye kosasim geliyor şükür yola cikana kadar bı hareket alıyorum da sakinlesiyorum...
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, o günleri atlatmissiniz biraz daha sabır![]()
Çok şükür bir sorun yok dedi doktor bugün gittim sadece kum döküyorsun dedi raporluyum evden çıkmak istemiyorum bişey olur diyeHepimiz böyleyiz, sanırım annelik böyle bir şeyKendinize bir uğraş bulun, şuan bir sorununuz yoksa her gün yarım saat de olsa dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya çalışın, kafanızı dağıtacak işlerle meşgul olmaya çalışın, boş kaldıkça insan çok düşünüyor
Maalesef burda fazla vakit geçirmek de insanı kötü etkileyebiliyor. Benim de sık sık aklıma geliyor acaba bebeğimin gelişimi durduysa ne yaparım diye. Hatta bununla alakalı her gece kabus görüyorum. Doğum yapana kadar böyle geçecek heralde ama bu psikolojiye alışınca doğumdan sonra da sürekli endişe halinde olacağız bu da ne bebek için ne de kendimiz için iyi değil.Çok şükür bir sorun yok dedi doktor bugün gittim sadece kum döküyorsun dedi raporluyum evden çıkmak istemiyorum bişey olur diye
Çok haklısın ama elimde olmadan strese giriyorum hamileliğimden tad bile alamıyorum çok yıprandım biran önce doğurayım diyorum çok korkuyorumMaalesef burda fazla vakit geçirmek de insanı kötü etkileyebiliyor. Benim de sık sık aklıma geliyor acaba bebeğimin gelişimi durduysa ne yaparım diye. Hatta bununla alakalı her gece kabus görüyorum. Doğum yapana kadar böyle geçecek heralde ama bu psikolojiye alışınca doğumdan sonra da sürekli endişe halinde olacağız bu da ne bebek için ne de kendimiz için iyi değil.
Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz canım yalnız değilsin bunu unutma. Eğer imkanın varsa psikolojik destek almayı düşünebilirsin. Faydası oluyor.Çok haklısın ama elimde olmadan strese giriyorum hamileliğimden tad bile alamıyorum çok yıprandım biran önce doğurayım diyorum çok korkuyorum
Deneyeceğim çünkü çok mutsuzum canım düşünemiyorum artıkHepimiz benzer şeyler yaşıyoruz canım yalnız değilsin bunu unutma. Eğer imkanın varsa psikolojik destek almayı düşünebilirsin. Faydası oluyor.
Bence burda da çok gezmemelisin, hem olumsuz hikayeler var hem de çok fazla kirli bilgi var. Dışarı çıkmak konusuna gelince de hafif yürüyüşler bebeğine hiçbir zarar vermez emin ol, hatta doktorların en çok önerdiği şeylerden biri bu. Bu günlerimiz bir daha geri gelmeyecek, hamileliğimin tadını çıkarmaya çalış. Unutma ki nasipten öte yol yoktur. Biz düşüncelerimizle kaderimizi değiştiremeyiz. Bu kadar çok düşünerek hem kendine hem bebeğine zarar verebilirsin Allah korusun. Evde oturduğun yerden egzersizler yapmaya çalış, yoga, meditasyon seni ve düşüncelerini rahatlatabilir. Sen ne kadar rahat ve mutlu olursan bebeğin de o kadar sağlıklı ve mutlu olur bunu sakın unutma, doğumunu düşün, bebeğini kucağına aldığın anı hayal et, her şey çok güzel olacak bunu sürekli kendine hatırlatÇok şükür bir sorun yok dedi doktor bugün gittim sadece kum döküyorsun dedi raporluyum evden çıkmak istemiyorum bişey olur diye
Bir de bu güne kadar olumsuz düşündüğün, kaygılandığın, kafana takıp kendini yıprattığın kaç olay başına geldi ? Eminim kaygılarının bir çoğu gerçek olmamıştır. Bazen biz geçmişi kafamıza takarak veya gelecek için kaygılanarak anı yaşayamıyoruz, lütfen kendine ve bebeğine bunu yapma anın tadını çıkar, bu günler bir daha geri gelmeyecek bunu sakın unutma, bol bol dua et, inşirah, Meryem surelerini oku bol bol, hatta evde sesli açıp dinleyebilirsin, iyi gelecektir eminimBence burda da çok gezmemelisin, hem olumsuz hikayeler var hem de çok fazla kirli bilgi var. Dışarı çıkmak konusuna gelince de hafif yürüyüşler bebeğine hiçbir zarar vermez emin ol, hatta doktorların en çok önerdiği şeylerden biri bu. Bu günlerimiz bir daha geri gelmeyecek, hamileliğimin tadını çıkarmaya çalış. Unutma ki nasipten öte yol yoktur. Biz düşüncelerimizle kaderimizi değiştiremeyiz. Bu kadar çok düşünerek hem kendine hem bebeğine zarar verebilirsin Allah korusun. Evde oturduğun yerden egzersizler yapmaya çalış, yoga, meditasyon seni ve düşüncelerini rahatlatabilir. Sen ne kadar rahat ve mutlu olursan bebeğin de o kadar sağlıklı ve mutlu olur bunu sakın unutma, doğumunu düşün, bebeğini kucağına aldığın anı hayal et, her şey çok güzel olacak bunu sürekli kendine hatırlat![]()
O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten Allah razı olsunBir de bu güne kadar olumsuz düşündüğün, kaygılandığın, kafana takıp kendini yıprattığın kaç olay başına geldi ? Eminim kaygılarının bir çoğu gerçek olmamıştır. Bazen biz geçmişi kafamıza takarak veya gelecek için kaygılanarak anı yaşayamıyoruz, lütfen kendine ve bebeğine bunu yapma anın tadını çıkar, bu günler bir daha geri gelmeyecek bunu sakın unutma, bol bol dua et, inşirah, Meryem surelerini oku bol bol, hatta evde sesli açıp dinleyebilirsin, iyi gelecektir eminim
Ne demek Allah sizden de razı olsun, evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallahO kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten Allah razı olsun![]()