Eşimin bağımlılığı hakkında

Boşanma kararı almanıza çok sevindim.. umarım bundan sonra herşey çok güzel olur sizin için..

Evet herkesten gizlice borç istemek nedir birde annesi babası bile uğraşmıyor aramıyor oğullarının peşine düşmüyor anca niye yaptın niye şöyle böyle diyip kapatıyorlar konuyu .Bana sürekli annesi kızım sen düzelteceksın diyor iyilikle güzellikle diyor bende sinir krizi geçirdim bunun kahrını çekmek için mi evlendım dedım
Ailesi sizin ustunuze bombayi birakip kacmis ne guzel sey ya. Sen duzelteceksin demek cok kolay . Siz akilli bir kadina benziyorsunuz oyuzden dogru olani yapacaksinizdir.

Evet herkesten gizlice borç istemek nedir birde annesi babası bile uğraşmıyor aramıyor oğullarının peşine düşmüyor anca niye yaptın niye şöyle böyle diyip kapatıyorlar konuyu .Bana sürekli annesi kızım sen düzelteceksın diyor iyilikle güzellikle diyor bende sinir krizi geçirdim bunun kahrını çekmek için mi evlendım dedım
Niye siz hayır kurumu yada ametem merkezimisiniz bir yuva dağılımı çok zor evet ama bu durumda olması gerekeni yapıp kararınızı vermişsiniz helal olsun burda okuyorum bir kere arkadaş eşi m.t iciyormus çocuğunun yanında gözü önünde ve hala düzeltme çabasındahdi inanın hektes yalvardı resmen yapma etme o çocuklara kendine en son babaevine donucem felan dedi bilmiyorum artık siz en baştan en doğru kararı verdiniz ve en büyük avantajınız çocuk olmaması bundan sonraki süreçte herşey sizin için çok güzel olsun ve sakin aklinizdan çıkarmayın kapınızda yada bile asla görüşmeye buluşmaya bı baheneyle sakın gitmeyin görüyoruz Allah korusun öyle birşey yapmayın

Onu iyileştirmeye çalışırken kendiniz yaralanıp psikolojik olarak hastalanıyorsunuz farkında mısınız?
Tedavi olmasını isteyin, kabul etmiyorsa boşanın. Siz kimsenin ebeveyni değilsiniz. Ve karşı taraf istemedikçe kimseyi bağımlılıktan kurtaramazsınız. Aman diyeyim iyi korunun, bağımlı bir adamı baba yapmayın. Çocuğa yazık olur.

Boşanın. Esrar içen kimyasala da geçer kumara da bunlar hep basamak basamaktır.

İnsanlar esrarı hafif bir şey gibi gösteriyor ama değil. Şöyle söyleyeyim genelde uyuşturucu bağımlılığında başlanan ilk madde esrar olur. Esrardan sonra kademe kademe yükselir. Bağımlılığın azı da çoğu da birdir. Mesela sigara içmeyen birinin esrar kullanması nadirdir. Bağımlı olup kurtulan insan elbette var ama çok güçlü irade ister. Kişi kendisi istemeli.

Back
X