Desteginize ihtiyacim var yardim edin.

Simdi yaziyorum bunlari..
inanin mental olarak hic saglikli hissetmiyorum kendimi. Bayramin ikinci gunu ve Saat 01.35 ve annemle babam kavgaya tutustu. Polis cagirip ikisinden de sikayetci olmak istiyorum artik. Oyle birine donustum ki. Ne disil enerjim var ne bi kadinsiligim. Bilenler bilir Onceki postlarimdan ailemle ilgili seyler anlatmistim. 3 kez kactim evden. O kactigim geceler hep bi erkek bulup onlarla yattim. Sevilmemenin bedelini bedenimden cikarttim. O zamanlarda bayramdi. Yine boylelerdi ve yine bayram ayni donguler. Bayramlardan ve dugunlerden nefret ediyorum. Igreniyorum hatta. Insanlarla ilgili duygu bagimi kaybettim resmen.yanimda biri bayilsa ne yaparim bilmiyorum. Biri bana kizip laf soksa donup kaliyorum susuyorum. akrabalarimizla gorusmuyoruz. Eve misafir gelmez. Kendi kendimize yasiyoruz. Ailemin tek iyi yani paralarinin olmasi. Bugun yuruyus yaparken bile o kadar gergin gorunuyordum ki.. ve bu gerginlik annemden bulasti bana. Babamin sabrini o kadar zorluyor ki. Baska erkek olsa annemi hastanelik edebilirdi. Ne gurur ne onur hicbirsey kalmadi. Aldatsa bile kizamayacak duruma geldim. Bi kadin bu kadar soylenmez. Konusmaz ya. Bu yuzden iliskilerimde tutunamiyorum. Ne isim var ne cevrem kaldi. Ne evlenebildim. En salak en ise yaramaz insanlar bile evlendi ise girdi. Asiri basarisiz bi donemdeyim. Zoruma gidiyo kizlar. Cok zoruma gidiyor. Evden gidin diyenler olabilir. Kolay degil. Ailenin iyice dagilmasina sebep olmak istemiyorum. Sadece dertlesmek istedim. Hayirli bayramlar.
Polis çağırıyormuşsunuz 32 yaşında kadın polis soruyor neden “annemle babam kavga ediyor “🤣

Çok samimi söylüyorum siz iyi değilsiniz. Hayatinizdaki yenilgileri ve başarısızlıkları anne babanizj bahane etmişsiniz.

Herkesin aile hayatı kendine ama anlayın artık siz o ailede yoksunuz olmamalısınız koca koca insanların da tartışmasında karışmayın lütfen

32 yalında kadın keşke diyemez.
Yazdıklarınızı okurken 18-20 yaşında biri sandım.
Ailenizin kavgalarının sizin dişil enerjinizle alakasını anlayamadım.
Anne baba sorunluysa siz sorunsuz olmaya gayret etmelisiniz. İş bulun, çalışın, maddi durumunuz iyiymiş kurslara gidin, hobi edinin vs.

inanin mental olarak hic saglikli hissetmiyorum kendimi. Bayramin ikinci gunu ve Saat 01.35 ve annemle babam kavgaya tutustu. Polis cagirip ikisinden de sikayetci olmak istiyorum artik. Oyle birine donustum ki. Ne disil enerjim var ne bi kadinsiligim. Bilenler bilir Onceki postlarimdan ailemle ilgili seyler anlatmistim. 3 kez kactim evden. O kactigim geceler hep bi erkek bulup onlarla yattim. Sevilmemenin bedelini bedenimden cikarttim. O zamanlarda bayramdi. Yine boylelerdi ve yine bayram ayni donguler. Bayramlardan ve dugunlerden nefret ediyorum. Igreniyorum hatta. Insanlarla ilgili duygu bagimi kaybettim resmen.yanimda biri bayilsa ne yaparim bilmiyorum. Biri bana kizip laf soksa donup kaliyorum susuyorum. akrabalarimizla gorusmuyoruz. Eve misafir gelmez. Kendi kendimize yasiyoruz. Ailemin tek iyi yani paralarinin olmasi. Bugun yuruyus yaparken bile o kadar gergin gorunuyordum ki.. ve bu gerginlik annemden bulasti bana. Babamin sabrini o kadar zorluyor ki. Baska erkek olsa annemi hastanelik edebilirdi. Ne gurur ne onur hicbirsey kalmadi. Aldatsa bile kizamayacak duruma geldim. Bi kadin bu kadar soylenmez. Konusmaz ya. Bu yuzden iliskilerimde tutunamiyorum. Ne isim var ne cevrem kaldi. Ne evlenebildim. En salak en ise yaramaz insanlar bile evlendi ise girdi. Asiri basarisiz bi donemdeyim. Zoruma gidiyo kizlar. Cok zoruma gidiyor. Evden gidin diyenler olabilir. Kolay degil. Ailenin iyice dagilmasina sebep olmak istemiyorum. Sadece dertlesmek istedim. Hayirli bayramlar.
Yaş kaç 30 a yakın veya üzeri ise hiç durmayın taşının

Böyle hastalıklı bir ortamda hayatta bir yol kat edemezsiniz

Ailemizi seçemiyoruz ama kendi hayatımızı kendiniz yönetebilirsiniz

İş bulun ev bulun gidin yesinler birebirlerini

Onların ki bagımlılık baban alışmış gitse de özler anneni bırak ne halleri varsa görsünler

Polis çağırıyormuşsunuz 32 yaşında kadın polis soruyor neden “annemle babam kavga ediyor “🤣

Çok samimi söylüyorum siz iyi değilsiniz. Hayatinizdaki yenilgileri ve başarısızlıkları anne babanizj bahane etmişsiniz.

Herkesin aile hayatı kendine ama anlayın artık siz o ailede yoksunuz olmamalısınız koca koca insanların da tartışmasında karışmayın lütfen
Kavgaya baglı yalnız eger bir birlerine şiddet uyguluyorlar sa gayete polis çağırılır

Benim anlayamadığım 32 yaşın da yetişkin bir kadının anne babayı bahane edip tanımadığı erkekler le tek gecelik ilişki yaşamasın da tek gece de ne Sevgi hissediyorsunuz yahu

Üstünüzde bedeninizi kullanan evli mi katil mi hastalıklı mı belli olmayan camışlardan nasıl sevgi alıyorsunuz

Eskort gibi yaşandığınızın farkına varın

Kendinize çeki düzen verin yardım alın psikoloktan paranızda var madem

inanin mental olarak hic saglikli hissetmiyorum kendimi. Bayramin ikinci gunu ve Saat 01.35 ve annemle babam kavgaya tutustu. Polis cagirip ikisinden de sikayetci olmak istiyorum artik. Oyle birine donustum ki. Ne disil enerjim var ne bi kadinsiligim. Bilenler bilir Onceki postlarimdan ailemle ilgili seyler anlatmistim. 3 kez kactim evden. O kactigim geceler hep bi erkek bulup onlarla yattim. Sevilmemenin bedelini bedenimden cikarttim. O zamanlarda bayramdi. Yine boylelerdi ve yine bayram ayni donguler. Bayramlardan ve dugunlerden nefret ediyorum. Igreniyorum hatta. Insanlarla ilgili duygu bagimi kaybettim resmen.yanimda biri bayilsa ne yaparim bilmiyorum. Biri bana kizip laf soksa donup kaliyorum susuyorum. akrabalarimizla gorusmuyoruz. Eve misafir gelmez. Kendi kendimize yasiyoruz. Ailemin tek iyi yani paralarinin olmasi. Bugun yuruyus yaparken bile o kadar gergin gorunuyordum ki.. ve bu gerginlik annemden bulasti bana. Babamin sabrini o kadar zorluyor ki. Baska erkek olsa annemi hastanelik edebilirdi. Ne gurur ne onur hicbirsey kalmadi. Aldatsa bile kizamayacak duruma geldim. Bi kadin bu kadar soylenmez. Konusmaz ya. Bu yuzden iliskilerimde tutunamiyorum. Ne isim var ne cevrem kaldi. Ne evlenebildim. En salak en ise yaramaz insanlar bile
Kavgaya baglı yalnız eger bir birlerine şiddet uyguluyorlar sa gayete polis çağırılır

Benim anlayamadığım 32 yaşın da yetişkin bir kadının anne babayı bahane edip tanımadığı erkekler le tek gecelik ilişki yaşamasın da tek gece de ne Sevgi hissediyorsunuz yahu

Üstünüzde bedeninizi kullanan evli mi katil mi hastalıklı mı belli olmayan camışlardan nasıl sevgi alıyorsunuz

Eskort gibi yaşandığınızın farkına varın

Kendinize çeki düzen verin yardım alın psikoloktan paranızda var madem
Şiddet olsa yazmaz mıydı ya. Psikolojik şiddet var diyen insan fiziksel şiddet olsa hiç yazmaz mı

Şiddet olsa yazmaz mıydı ya. Psikolojik şiddet var diyen insan fiziksel şiddet olsa hiç yazmaz mı
Ben bu konaya değinerek söylemedim siz dalga geçmişsiniz polisi arama konusun da

Psikolojik şiddete de polis aranır

Arkadaşım çağırdı mesela eşim çok agresif bana küfür ediyor diye polisi çagırdı polis güven olduğunu anlayana kadar gitmedi ha tabi burası Almanya Türkiye de ne nasıl bilemem

Ne kadar şiddetli kavga ki polis çağırmaq istiyorsunuz? Evden kaçıp tanımadığınız insanlarla nasıl birlikte olmuşsunuz, nasıl güvenmişsiniz. Bence muhakkak terapi alın. Sizin sorunlarınız annenizin dırdır sorunundan katbekat kötü. Evden kaçma sebepleriniz ne yani. Dövmediler tehdit etmedilerse kaçıp da bilmediğiniz insanlarda kalmak hiç mi hiç normal değil.

Edit: dövseler bile kaçıp böyle davranmak normal değil, o zaman bile polis çağırılır,güvenli yere gidilir.

Ben bu konaya değinerek söylemedim siz dalga geçmişsiniz polisi arama konusun da

Psikolojik şiddete de polis aranır

Arkadaşım çavırdı mesela eşim çok agresif bana küfür ediyor diye polisi çagırdı polis güven olduğunu anlayana kadar gitmedi ha tabi burası Almanya Türkiye de ne nasıl bilemem
Dalga geçtim komik bir durum çünkü. Ayrıca kendisine yapılan bir psikolojik şiddet de yok ortamdaki sesten rahatsız oluyorsa defolsun gitsin evden

Back
X