- Konu Sahibi basakburcubiri16
Polis çağırıyormuşsunuz 32 yaşında kadın polis soruyor neden “annemle babam kavga ediyor “Simdi yaziyorum bunlari..
inanin mental olarak hic saglikli hissetmiyorum kendimi. Bayramin ikinci gunu ve Saat 01.35 ve annemle babam kavgaya tutustu. Polis cagirip ikisinden de sikayetci olmak istiyorum artik. Oyle birine donustum ki. Ne disil enerjim var ne bi kadinsiligim. Bilenler bilir Onceki postlarimdan ailemle ilgili seyler anlatmistim. 3 kez kactim evden. O kactigim geceler hep bi erkek bulup onlarla yattim. Sevilmemenin bedelini bedenimden cikarttim. O zamanlarda bayramdi. Yine boylelerdi ve yine bayram ayni donguler. Bayramlardan ve dugunlerden nefret ediyorum. Igreniyorum hatta. Insanlarla ilgili duygu bagimi kaybettim resmen.yanimda biri bayilsa ne yaparim bilmiyorum. Biri bana kizip laf soksa donup kaliyorum susuyorum. akrabalarimizla gorusmuyoruz. Eve misafir gelmez. Kendi kendimize yasiyoruz. Ailemin tek iyi yani paralarinin olmasi. Bugun yuruyus yaparken bile o kadar gergin gorunuyordum ki.. ve bu gerginlik annemden bulasti bana. Babamin sabrini o kadar zorluyor ki. Baska erkek olsa annemi hastanelik edebilirdi. Ne gurur ne onur hicbirsey kalmadi. Aldatsa bile kizamayacak duruma geldim. Bi kadin bu kadar soylenmez. Konusmaz ya. Bu yuzden iliskilerimde tutunamiyorum. Ne isim var ne cevrem kaldi. Ne evlenebildim. En salak en ise yaramaz insanlar bile evlendi ise girdi. Asiri basarisiz bi donemdeyim. Zoruma gidiyo kizlar. Cok zoruma gidiyor. Evden gidin diyenler olabilir. Kolay degil. Ailenin iyice dagilmasina sebep olmak istemiyorum. Sadece dertlesmek istedim. Hayirli bayramlar.

Çok samimi söylüyorum siz iyi değilsiniz. Hayatinizdaki yenilgileri ve başarısızlıkları anne babanizj bahane etmişsiniz.
Herkesin aile hayatı kendine ama anlayın artık siz o ailede yoksunuz olmamalısınız koca koca insanların da tartışmasında karışmayın lütfen