• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek bekliyorum hepinizden

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Şu dayak konusunu okuyana kadar daha olumlu bir yorum yapmayı düşünüyordum ama şok oldum seni döven bir adamı nasıl hala seviyorum dersin:53:
Zaten seni sevse değer verse dokunmaya kıyamaz kaldı ki el kaldırmak,bu tarz şeyleri kabul etmeyin sessiz kalıpta kendinizi ezdirmeyin.İnşallah bir hata yapıpta evlenmessin bu adamla yazık olur.

Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum

GÜZEL KARDEŞİM SENİN CANINA KASTİNMİ VAR !!!!!!
niye hala bişeyleri düzeltmek istiyosun aç gözünü ne demek bunlar nasıl hazmedilir....
ilerisini nasıl göremiyosun:20:

yani bazen kızmayayım sert tepki vermeyeyim diyorum ama bazen gerçekten zıvanadan çıkıyorum... nişanlılık süreci şiddetle geçen bir ilişki deli gibi yapılan kıskançlıklar ve taviz veren bu konuda hemcinsimiz arkadaşım ya onsuz yaşamıyorum nefes alamıyorum diyorsun, asıl böle bir adamdan ayrılarak nefes alacaksın sen.. nasıl bir ilişki durumudur bu !! işte böle süreçlerden geçerken dayağa he diyorsunuz kıskançlığa he onu yapma he bunu yapma he, sonra evlenirsiniz 1 sene geçmeden buraya yazarsınız ne yapmalıyım bıktım ayrılsammı die şikayetlerle yakınırsınız bir çok kişi böle sevgili nişanlılık süreçlerini böle yaşayıp gözünü kör edip evlenenlerni sonu 1 sene sonra ağlıyor hayatım mahvoldu die eeee belliydi zamanında adam sana kendini belli ediyor sende aşkından öldüğünden kabul edio hayatını yakıyorsun valla o adama değil ben hemcinsime kızarım!!! herkesin aklı mantığı var seçimini bu yönde iyi yapmalı aşk var die mantığını gözünü hiçe saymamalı.... bence arkadaşım hiçbişeyin düzelmesini beklemeden ayrıl bitir hyatına bak yoksa evliliğe kadar gidersen 1 sene sonunda seni burda tekrar isyanlarla napcağını bilmeyen bi kadın olarak görücez:42:

Son düzenleme:
Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum

lüten cnaım mantıklı ol bunlra rağmen seviyiorum demek ilgiç geldi bana:53: sen sonunu gözgöre göre hazırlıyosun nası olucak evliliğini düşünemiyorum ben onsuz bence rahat bi nefes alırsın bence:53:

Azönce msjlaştık..o kadar soğuğuz ve uzağız ki ve tüm bunlar 4 günde böyle oldu:( kalbim çok acıyor..

Azönce msjlaştık..o kadar soğuğuz ve uzağız ki ve tüm bunlar 4 günde böyle oldu:( kalbim çok acıyor..

biraz daha mantıklı düşün canım benim:...
hala soğuğuz uzağız içim acıyor diyosun......
için acımalı ama kendine neden bunları yaptırdığın için acımalı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..yardımlarınıza ihtiyacım var..en azından bana bir dert ortağı olmanızı istiyorum..
Yaklaşık 9 aydır nişanlıyım..ama en başından zaten hep sorunlu bir birliktelikti..düzelir umuduyla davam ettim alttan aldım,hep birşeyleri düzeltmeye çalıştım..ama bu aralar artık bittik gibi birşey..benimde hatalarım oldu bunu çok iyi biliyorum..bir takım yalanlarım oldu ama ondan önceye yönelik..ufak tefek hatalarım oldu geçmişte ama geçmişi geri alamam ki..bu yüzden çok sorunlar yaşadık..beni affetti ve devam ettik yolumuza..normalde giyme dediğini giymem yapma dediğini yapmam..çok kıskanç kendisi hatta aşırı kıskanç..her dediğini yaptım yeterki sorunumuz olmasın diye..ama ne oldu söylediğim yalanlar yüzüne bana hep yalancı gözüyle bakıyor..olmayacak mantıksız şeylerde bile durupdururken beni suçluyor..arama msj atma doğruyu söyleyene kadar diyor..ben zaten ona söylediğim yalanları kabul ettim ama kendimce bende haklıydım.bana msj atma arama sorma dedi..yalan konuştuğum bir durum yoktu,geçmiş dışında ona hiç yalan konuşmadım.geçmişimde kötü şeylerde olmadı.ama çok büyütüyor..sürekli üzerime geliyor.hayatın yalan senin fln deyip hakaret ediyor ağlatıyor..sabrediyorum sırf sevdiğim için çok emek verdim ben onun için ve bu emeklerimin sonucu ayrılık olmasın diye hala da uğraşıyorum..ama olan bana oldu ruh halim berbat..yemek yiyemez olmadık zamanlarda ağlar oldum..ailemle otururken iş yerimde çalışırken..4 gündür de görüşmüyoruz..msj atıyor ama hep bana kötü kötü konuşur tarzda..istemiyorsan bitsin dedim..bu soruma cevap alamıyorum..ne yapmalıyım arkdaşlar..bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??

bu dünyada en korktuğum şey bir yuvanın yıkılması, çiftlerin ilişkilerine son vermesi ve bununda benim neden olmam yani illa aldatmak değil fikirlerimi beyan edip o kişinini aklını bulandırmakla da. kimseye ayrıl yada olumsuz birşey söylemek istemem ama sen ilişkisinde sorunlar yaşayan yorum yapıp fikir versin dediğin için yazıyorum..

aynı şeyleri bende yaşadım vakti zamanında ve böyle davranan biri elinde sonunda bırakıyor..( gururumu ayaklar altına alıp sırf ayrılmayalım bu ilişki bitmesin diye çok sabrettim kendimce savaşlar verdim üstelik bu ilişkinin olması için ne diller dökmüş ne vaadlerde bulunmuştu bana ama zamn işte kararlarını cok cabuk değiştirebiliyorlar karşıdakını dusunmeden )

ayrılalım sözüne cevap verememesi de alışkanlığının ve bir an da boşluğa düşecek olmanın huzursuzluğu ondan kesin net cevaplar vermiyor. yani şuan iyi olsanız da bu ilişkinini geleceği olmaz ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak ve çok acı çektiğim için bunları söylüyorum.. demek istediğim yıpratmaa kendini sonra değmeyecek birine neden bu kadar fedakarlık yaptım diye üzülen sen olursun.. adam kafasına koymuşsa dört dörtlük ol her dediğini yap yine kar etmiyor. ya kaldıki bu karakterde, yapıda olan ve bu davranışları sergileyen kişiyle ilerleyen zamnlarda kişi kendi soğuyor bu ilişkiyi kendi istemiyor..

bu arada dayak yediğini yeni okudum tez elden ayrılmaya bak :/ aşk acısı en fazla 6 ay çekiyorsun tecrübeyle sabittir bende seviyordum hemde dayak şiddet bilmeden, görmeden ayrıldım sen bana göre daha hafif atlatırsın. bir ömür çekmektense kısa bir zaman depresyona girmen daha hayırlı. canına yazık arkadaşım :S

Son düzenleme:
Arkadaşım dayağını yemişsin, prikolojik eziyet de görmüşsün.
Zaten aranızda karşılık güven ve iletişim sorunları da var
Ayrılman için daha ne olması gerekiyor.
Bu adam seni inan öldürür dayaktan.
Nişanı at ve psikolojik destek almaya başla hemen.
Ruh sağlığın alt üst olmuş

valla bu aşk ya da sevgi olamaz, bence bi doktora gitmelisin, belli ki sağlıklı düşünemiyosun
sana yol gösterecek bi ailen yok mu, nasıl kızlarını döven bi damat adayıyla görüşmene müsade ediyolar onuda anlamadım

biz daha sonra nişanı attık farklı bir sebepten..sonra geldi yalvardı yakardı..ben ona dedim ben artık sorun istemiyorum psikolojim gerçekten bozuldu dedim..tamam sıkmıycam üzerine gelmiycem dedi kabul ettim..madem böyle olacaktı niye geri döndün diyorum cevap yok..onunda bana yalanları oldu ama ben böyle yapmadım..

Size "Sana hayatın yalan" diyen adamın kendisinin ne tür bir yalancı olduğunu kendiniz de görüyorsunuz... "Onun da bana yalanları oldu ama ben böyle yapmadım" demişsiniz zira sizinki sağlıklı bir sevgi değil, bağımlılık, takıntı...Aksi olsaydı sevseniz bile size yalan söylemesini hazmedemezdiniz... O hiç sevmiyor, hiç hazmetmemiş; sürekli hakaret ediyor...

bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??

Kendi "bozmadığınız" ilişkiyi kendiniz düzeltemezsiniz... Size bunları yaşatmak onun kararı ve siz de bunu kabullenmişsiniz...

istemiyorsan bitsin dedim,sana da banada eziyet dedim..ama yok bırakmıyor beni.. daha fazla canımı yakmak için..

Sürekli hakaret etmesine rağmen kendisini seven, stres atabileceği bir bünyeden vazgeçmez erkekler... Sevdiğinden değil, sevildiğinden... Ona vazgeçilmez hissettirdiğinizden "bırakamıyor" sizi...

Size kendi hayat hikayesini anlatıp benzer durumda evlenip boşanmak zorunda kalan hanım derdini anlatmış... "Böyle devam ederse döver de" demiş, siz o safhayı çoktan geçmişsiniz de hala seviyormuşsunuz... Onca yorum, paylaşılan tecrübe yalan olmuş... Burada yaşadığı acıları paylaşıp teselli arayan onca hanım içinde dayağını yediğiniz bir adama hala aşık olduğunuzu ifade etmek için konu açmanız da garip... Konu başlığınız "Destek bekliyorum" adama alkış tutup aferin mi diyelim... Siz ona tepkili değilsiniz ki biz tepki gösterelim... Sizin amacınız ondan kurtulmak, derdinizi anlatmak değil; ilk mesajınızda yazdığınız gibi "Bu ilişkiyi düzeltmek"... Gelin görün ki hiçbirimizin sihirli değneği yok... :19:

"Hayatın yalan" dediği kadını bir de evire çevire dövmüş... Bu durumda hala "Çok seviyorum" dediğiniz ne? "Dayak yemek ve hakarete uğramak"...Bu da gösteriyor ki ondan ayrılırsanız çok da kötü hissetmezsiniz aslında... Türk erkeklerinin çoğu şiddete meyilli... "Ben ille de onun dayağını yiyeceğim" derseniz yorum yapamayız tabii, bir yastıkta kocayın... :51:

ben de dayak olayını yeniden okudum... hiç düşünmene bile gerek yok bu saatten sonra, seviyor olmanı anlayamamamı es geçerek, madem öyle, bağrına taş bas öyle ayrıl ama yine de ayrıl yani..

Inanamiyorum.. Pes dogrusu bu kadar olur.
1. si nisanliniz normal degil! Bu nasil bir ofke ki ormanda sizi dovup, hizini alamayip, eve kadar yaptigindan pisman olup uzulecegi yerde sizi bir daha dover! Ve siz hala cok seviyorum nefes alamiyorum diyorsunuz. Kusura bakmayin ama sizde normal degilsiniz. Bu iliskinin sonu sizin antidepresanlar kullanmaya mecbur kalmanizla sonuclanacak eger zaten almiyorsaniz. Ve nisanliniz cok ama cok tehlikeli bir tip. Ondan ne zarar gelecegi belli olmaz. Aman Allah korusun ne haberler okuyoruz.. He seviyor mu sizi, ondan mi kiskanip - dovuyor? Hayir.. Sizi insan yerine dahi koymuyor. Zerre saygi duymuyor. Sizin kendinize guveninizi, kendi kendinize sayginizi yepsini yitirmenize sebep oluyor. Nasil duzeltebilirim, cok uzuluyorum diyorsunuz.. Okuyunca asil ben uzuldum. Nasil bu kadar mecbur ve caresiz hissedersiniz kendinizi? Nasil bu kadar kor olabilirsiniz? Isin komigi siz bu kadar seye gogus gerdikten sonra (ayrilmaniz gerekirken) o birgun sizden skilip kendi gidebilir. Yaptiklari yetmiyormus gibi bir de terk eden taraf o olur. Hayat iste...

Ah be arkadaşım yalan söylemişsin kabul etmişsin o da seni affetmiş...Kıskanç bir insan senin herşeyine karışıyor ve sen bir dediğini iki etmiyorsun her dediğini yapıyorsun...Yalancılıkla suçlamış seni hep paranoyaklık derecesinde ve bu senin kendini kötü hissetmene sebep olur ayrıca kendine olan güvenini yitirmeni sağlar...Dayak bile yemişsin bir ormana götürmüş seni...
E be arkadaşım daha neyi kurtarmaya çalışıyorsun ? Neyin peşindesin ? Ne düşünüyorsun ? Ucundan tutacağın brşey bile yokken üstelik...Çok taviz vermişsin çokk...
Diyeceğim o ki sen sevdiğini sanıyorsun hadi seviyorsun diyelim sevginden önce onu sana karşı bağlayan sağlam bir konu var ki onu birtek sen bilebilirsin...Ya bu senin için çok güzel yada çok kötü...
İnan bana evlensen bile mutlu olamazsın...Sana dayak atmakla ve öncesinde yalancılıkla sürekli suçlamakla saygı bitmiş zaten sevgi nerede ? O çoktan bitmiş haberiniz yok gözünüz aydın :42:

yalan üzerine kurulu bir ilişki olamaz arkadaşım.
sen de o da yaşan söylemişsiniz birbirinize.
evliliğinizdede bir sürü sorunlar yaşarsın
yol ver gitsin diyorlar ya hah o cinsten geri dur çekil gitsin.
bir daha da kimseye yalan söyleme.
evlilikle dürüstlük ve saygı çok önemlidir.
siz bu iki şıkkıda çoktan öldürmüşsünüz be arkadaşım.
ben 4.5 yıldır evliyim daha bir kere bile masum yalan konuşmadım eşimde konuşmadı.
anladığım anda güvenim biter ,yani sana hay hay düzelir vs diyesim gelmiyor
cünkü daha yolun başındasın ve daha geç olmadan bitir .
sağlıklı bir ilişki değilmiş başlarkende zaten.

valla arkadaşım dayakta yemişsin ama hala akıllanmamışsın baksana seni döven insana hala onsuz nefes alamıyorum diyorsun pes ne diyelim .sen bu adamla evlen nefessiz kalma o da seni gün aşırı dövsün dursun ,daha depreşir sevgin

yorumlarınızda haklısınız emin olun.ama öyle bir durumdayım ki ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum..ortada kalmış bir durumdayım karar yeteneğimi kaybetmişim,çıkmazdayım..sizde beni anlayın lütfen..aklım bitir diyor,kalbim tam tersi..eriyip gittiğimin de farkındayım çok güçsüz ve aciz hissediyorum kendimi..hiç birşeyden tat alamıyorum..

hatayı bile bile yapmak sanırım senin gibi düşünen kişiler için müstehak diyorum ben.görünen köy kılavuz istemez bu adamın çıkartacağı evlilik dayaklı,yalanlı ,saçma sapan bir evlilik olur çıkar.sen de oturursun dizinin dibinde arada dayak yersin ,kıskanır döver,yalan söyledin der döver oh ne ala memleket.bir de bana destek çıkın onu kaybetmek istemiyorsun bu belli ama düzelir düzelir dememiz için mi desteğinizi ihtiyacım var yazdın anlamıyorum ve bir kadın olarak sana hemcinsime çok kızıyorum .bu kadar acizlik niyee :30: yarın birgün evlenirsin sonrada gelip bizlere destek olun boşanmalımıyım diye sorarsan .kırıcı olduysam kusura bakma.sen yaşamışsın ve yaşıyorsun bu adamla bak biz sana yapılana dahi tahammül edemiyoruz.

Back
X