Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum
Bende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum
Azönce msjlaştık..o kadar soğuğuz ve uzağız ki ve tüm bunlar 4 günde böyle oldukalbim çok acıyor..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..yardımlarınıza ihtiyacım var..en azından bana bir dert ortağı olmanızı istiyorum..
Yaklaşık 9 aydır nişanlıyım..ama en başından zaten hep sorunlu bir birliktelikti..düzelir umuduyla davam ettim alttan aldım,hep birşeyleri düzeltmeye çalıştım..ama bu aralar artık bittik gibi birşey..benimde hatalarım oldu bunu çok iyi biliyorum..bir takım yalanlarım oldu ama ondan önceye yönelik..ufak tefek hatalarım oldu geçmişte ama geçmişi geri alamam ki..bu yüzden çok sorunlar yaşadık..beni affetti ve devam ettik yolumuza..normalde giyme dediğini giymem yapma dediğini yapmam..çok kıskanç kendisi hatta aşırı kıskanç..her dediğini yaptım yeterki sorunumuz olmasın diye..ama ne oldu söylediğim yalanlar yüzüne bana hep yalancı gözüyle bakıyor..olmayacak mantıksız şeylerde bile durupdururken beni suçluyor..arama msj atma doğruyu söyleyene kadar diyor..ben zaten ona söylediğim yalanları kabul ettim ama kendimce bende haklıydım.bana msj atma arama sorma dedi..yalan konuştuğum bir durum yoktu,geçmiş dışında ona hiç yalan konuşmadım.geçmişimde kötü şeylerde olmadı.ama çok büyütüyor..sürekli üzerime geliyor.hayatın yalan senin fln deyip hakaret ediyor ağlatıyor..sabrediyorum sırf sevdiğim için çok emek verdim ben onun için ve bu emeklerimin sonucu ayrılık olmasın diye hala da uğraşıyorum..ama olan bana oldu ruh halim berbat..yemek yiyemez olmadık zamanlarda ağlar oldum..ailemle otururken iş yerimde çalışırken..4 gündür de görüşmüyoruz..msj atıyor ama hep bana kötü kötü konuşur tarzda..istemiyorsan bitsin dedim..bu soruma cevap alamıyorum..ne yapmalıyım arkdaşlar..bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??
biz daha sonra nişanı attık farklı bir sebepten..sonra geldi yalvardı yakardı..ben ona dedim ben artık sorun istemiyorum psikolojim gerçekten bozuldu dedim..tamam sıkmıycam üzerine gelmiycem dedi kabul ettim..madem böyle olacaktı niye geri döndün diyorum cevap yok..onunda bana yalanları oldu ama ben böyle yapmadım..
bu ilşkiyi nasıl düzene sokabilirim??
istemiyorsan bitsin dedim,sana da banada eziyet dedim..ama yok bırakmıyor beni.. daha fazla canımı yakmak için..
valla arkadaşım dayakta yemişsin ama hala akıllanmamışsın baksana seni döven insana hala onsuz nefes alamıyorum diyorsun pes ne diyelim .sen bu adamla evlen nefessiz kalma o da seni gün aşırı dövsün dursun ,daha depreşir sevginBende dayak yedim..hemde beni bir orman kenarında dövdü saçlarımdan çeke çeke..sonra eve götürüp orda dövdü..ve ben hala çok seviyorum ve nefes alamıyorum
yorumlarınızda haklısınız emin olun.ama öyle bir durumdayım ki ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum..ortada kalmış bir durumdayım karar yeteneğimi kaybetmişim,çıkmazdayım..sizde beni anlayın lütfen..aklım bitir diyor,kalbim tam tersi..eriyip gittiğimin de farkındayım çok güçsüz ve aciz hissediyorum kendimi..hiç birşeyden tat alamıyorum..