• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

destek lütfen :)

beyza2834

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
21
4
6
35
Ordu
Arkadaşlar yaklaşık 8 gündür diyetteyim ama henüz kiloda bi oynama yok diyetin yanına sporuda eklemeye karar verdim. Haftada 3 gün 30dk yürüyorum. Onun dışında ip atlamakda aklımda ama alt bacakları kalinlastiriyormus diye duydum ben günde ancak 100 110 arası atlayabiliyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum aklım çok karıştı doğrusu

Arkadaşlar yaklaşık 8 gündür diyetteyim ama henüz kiloda bi oynama yok diyetin yanına sporuda eklemeye karar verdim. Haftada 3 gün 30dk yürüyorum. Onun dışında ip atlamakda aklımda ama alt bacakları kalinlastiriyormus diye duydum ben günde ancak 100 110 arası atlayabiliyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum aklım çok karıştı doğrusu
Öncelikle başarılar diliyorum,peki kilonuz için doktora gittiniz mi hormonlarınıza ve tiroitlerinize baktırdınız mı eğer bu tür rahatsızlıklarınız varsa bunlarda kilo alımına ve alınAn kilonun zor verilmesine sebep olur.

Öncelikle başarılar diliyorum,peki kilonuz için doktora gittiniz mi hormonlarınıza ve tiroitlerinize baktırdınız mı eğer bu tür rahatsızlıklarınız varsa bunlarda kilo alımına ve alınAn kilonun zor verilmesine sebep olur.

Yanitiniz icin Tesekkurler.Hormonlarima baktirdim zaten düzenli olarak kontrollerimi de yaptiriyorum. Ilk başta kilo vermememi sporsuzluga bağladım. Bide bi iki hafta yoğun şekilde spora dayanacagim bakalım. Artık kilolarimdan bıktım ve ilk defa bu kadar kararliyim. Hayatımda büyük değişiklikler yapiyorum. tek istegim hayalime kavusabilmek

Ben diyet yaptım geçen sene 3 kilo verdiysem bırakınca 5 kilo geri aldım o yüzden bu diyet olaylarını pek sevmiyorum =) Sonra kendim dikkat ettim azalttım gece yememeye özen gösterdim abur cubur çok yerdim onları azalttım derken gitti kilolar 10 kilo verdim geride almadım..

Ben diyet yaptım geçen sene 3 kilo verdiysem bırakınca 5 kilo geri aldım o yüzden bu diyet olaylarını pek sevmiyorum =) Sonra kendim dikkat ettim azalttım gece yememeye özen gösterdim abur cubur çok yerdim onları azalttım derken gitti kilolar 10 kilo verdim geride almadım..

Tebrikler :) kadar surede verdin peki ? Bende abur cubur bıraktım ekmek yemiyorum ve aksamlari hafif şeylerle geçiştiriyorum

Tebrikler :) kadar surede verdin peki ? Bende abur cubur bıraktım ekmek yemiyorum ve aksamlari hafif şeylerle geçiştiriyorum

Teşekkür ederim =) 4 5 ayda verdim sanırım hiç fark etmeden almıştım 10 kilo.. Şimdi de 2 3 kilo fazlam var kısmetse onları da vermeyi düşünüyorum =)) 6 7 den sonra bir şey yememiz gerekiyor aslında ama ben de aksine o saatlerden sonra acıkıyorum özellikle gece film izlerken cips yemeye bayılırım =) Mutlaka sonuç verir diyetiniz. Listeniz var mı peki ?

Teşekkür ederim sanırım hiç fark etmeden almıştım 10 kilo.. Şimdi de 2 3 kilo fazlam var kısmetse onları da vermeyi düşünüyorum =)) 6 7 den sonra bir şey yememiz gerekiyor aslında ama ben de aksine o saatlerden sonra acıkıyorum özellikle gece film izlerken cips yemeye bayılırım =) Mutlaka sonuç verir diyetiniz. Listeniz var mı peki ?

Sabah domates salatalık light peynir birde bazi sabahlar haşlanmış yumurta ve yesil cay
Ara öğün yapamıyorum ne kadar yapmaya calissam dozu abartiyorum
Oglende yesil elma yiyorum
Akşamda haşlanmış besinler salata tüketiyorum
Saat 6dan sonra sadece su ve arada yeşil çay içiyorum aksamlari 100 110 filan ip atliyorum onun dışında da sabah ve akşamüstü okul çıkışları yürüyorum

Sabah domates salatalık light peynir birde bazi sabahlar haşlanmış yumurta ve yesil cay
Ara öğün yapamıyorum ne kadar yapmaya calissam dozu abartiyorum
Oglende yesil elma yiyorum
Akşamda haşlanmış besinler salata tüketiyorum
Saat 6dan sonra sadece su ve arada yeşil çay içiyorum aksamlari 100 110 filan ip atliyorum onun dışında da sabah ve akşamüstü okul çıkışları yürüyorum

Ve hala kilo veremedin öylemi ? Diyetisyen doğrultusunda mı yapıyorsun canım diyeti yoksa kendin mi hazırladın liste ? Ben öyle yapmaya kalksam ölürdüm herhalde =))

Ve hala kilo veremedin öylemi ? Diyetisyen doğrultusunda mı yapıyorsun canım diyeti yoksa kendin mi hazırladın liste ? Ben öyle yapmaya kalksam ölürdüm herhalde =))

Bugün 8. Günüm gram oynamalar filan var ama kesin bişiler yok.kiyafetlerimde bollanmalar var. Nasil is anlamadim :) Valla kafama göre takılıyorum diyetistene gitmekte aklımda ama pek ısınamıyorum kibrit kutusu peynir falan bakalım belki gider durumu anlatir akil alırım :)

benımde 2 hafta oldu spora baslayalı haftada 4-5 gun 1.5-2 saat calısmama ragmen ve yedıklerime dıkkat etmeme ragmen -200 gr verebilmişim acaba yaglar kasamı donusuor anlamadmki :/ bide reglım yaklasıyor ondanda olabilirmi

Son düzenleme:
Bugün 8. Günüm gram oynamalar filan var ama kesin bişiler yok.kiyafetlerimde bollanmalar var. Nasil is anlamadim :) Valla kafama göre takılıyorum diyetistene gitmekte aklımda ama pek ısınamıyorum kibrit kutusu peynir falan bakalım belki gider durumu anlatir akil alırım :)

Dediğim gibi ben diyet falan sevmiyorum ama yapıyorsan bir uzmandan yardım al. Ona göre yemen gereken şeyleri söylesin sen yine kendin yap istersen listeni..

ole ilk anda kilo vermemis gibi gorunebilrsin ama birkac haftaya farkeder:>bi bakmissin 3 kilo birden vermissin azmine hayran kaldim tebrikler

2 günlük bir şok diyetle vücudunuzu şaşırtıp daha sonra kalori sayımı ile verebilirsiniz diye düşünüyorum kilolarınızı :)

Rica ederim her zaman =)

Bugün diyetisyene gittim hiç öyle korktuğum gibi geçmedi miktarları doktorum belirledi ne yemek istediğimi ben :) inanılmaz içimi rahatlattı :) 9 gün kendime eziyet etmişim ya :) onun dışında hic bi çabam olmadan bi ara kendi kendime 87 den 83e düşmüştum bugün diyetisyende tartildigimda 82yi gördüm şok oldum :) eve dönerken yolda annem bi arkadasina rastladi konusurlarken kadın birden oha ne kadar zayiflamıssın ben seni başkası sandım hic bakmadım dedi moralim bir düzeldi anlatamam :) 5 kiloya bu tepkiyi veren 82den 64e düştüğümde napar bilmiyorum :) kısacası kafama gore doktorumu buldum mutluyum :)

Back
X