• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek olmayan erkek arkadaş

Birbirinize destek olmayacaksanız, neden aynı yolda yürüyesiniz ki?
Siz sıkıntıdayken destek çıkmayan insandan ne dost ne sevgili ne de eş olur.
Bizler bir şeye ihtiyaç duyduğumuzda açık açık yardım isteyemesek bile yakınımızdakiler durumumuzu bilir ve sadece bizi düşünenler destek olurlar.
Para değil mevzu zaten vermek zorunda da değil ama bu zorunlulukla alakalı bir durum değil.
Kumar oynayan arkadaşla olan kişiden uzak durun ayrıca.
Evet ben kolay kolay ihtiyacım var diyemem o da bilir. Üzüldüğümü bildiği halde üç maymunu oynadı. Doğru bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim derler :)

Evet ben kolay kolay ihtiyacım var diyemem o da bilir. Üzüldüğümü bildiği halde üç maymunu oynadı. Doğru bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim derler :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Dost kötü günden belli olur derler. E kötü günde varlığı yokluğu bir olan insandan ne bekleyeceksiniz.

Ay bir de abisinin kumar borcuna mi yedirmisti paraları gözü çıkmasın. Anasına falan yedirdi sanmıştım iyice sinir oldum

Ay ben artik sinir bile olmuyorum, oyle sogumusum, neyse konuyu ustume cekmeyim ben, konu kumar olunca kuyruguma basildigi icin susamiyorum bazen 🤣🤣

Kumarı kendi oynamış ama arkadaşıma kumar borcu için kredi çektim dediyse yalancı ve sizi umursamayan biri.

Doğru söylüyorsa, gerçekten kumarbaz arkadaşına kredi çekip borç verdiyse de salağın önde gideni.

Her iki durumda da bu adamla yol yürünmez.
Yol verin gitsin.

Şey diyor bana bir de 30 yıllık arkadaşım ne yapayım? Ben de dedim ki ben de ciddi düşündüğüm insanım yalan söyleyebiliyorsun ama dedim
Kendisi oynuyor olabilir her halükarda şutla gitsin. 9 bin borç verebilirdi, odenmeyecek para değil. Bir de yalan söylemiş zaten no anam no

Bu devirde eğer arkadaşına çektiyse bile kaç ondan..
hele ki kumar oynayan birine kredi cekıyorsa arkana bile bakma , faizlerinden haberiniz var mı ?

Bu kadar salak değildir herhalde muhtemelende kendıne çekmiştir kendıne yetemediğinden seni dusunmemıstır . Madem bide sana çekseydi annenın hatırasını satma die (tabi böyle bi zorunluluğu da yok size karşı )

Annenızın anısı için üzüldüm 😞

Kızlar Merhaba,

Kafamı kurcalayan nasıl tepki vermemi kestiremediğim bir problemim var.

Geçenlerde hatta buraya da bir konu açmıştım. Rahmetli annemden kalma bir borç varmış. Araştırdım ettim ödememiz gerekiyormuş. Ben şuan çalışmıyorum, iş arıyorum. Kardeşim çalışıyor. İnanılmaz bir şekilde maddi olarak sıkıntıdayız. Üstüne bu borç gelince ben annemden yadigar kalan altın bilekliğimi satıp borcu ödedim. Tek o vardı annemden kalan mecbur bozdurup kapattım ama içim çok acıdı. Benim uğurum gibi bir şeydi. Babam deseniz her şey ben ve kardeşime atar ah vah demekten başka bir şey yapmaz.

Neyse çok uzattım. Ciddi yolda ilerlediğim erkek arkadaşım bildiği halde ve maddi durumu da gayet iyi olduğu halde ''aşkım bozdurma ben veririm demedi'' büyük bir meblağ değil bu ara. Bir yanım diyor ki zorunda değil bir yanım diyor ki o aynı durumda olsa ben her şeyimi verirdim.
Daha ona kırıldığımı söylemedim. Paragöz durmaktan korkuyorum. Çalışmıyorum ya yemeğe gitsek bile en ucuza gidiyor elim yük olmak istemediğim için.
Üstüne bu olaylardan 2 hafta önce kumar oynayan bir arkadaşı için yüklü miktar kredi çektiğini öğrendim ki bana en başta söylemedi arkadaşı taksitleri ödemeyince söyledi.
Kızlar sizce ne yapayım? Susayım mı yoksa konuşayım mı?
Bırak sevgilimi, arkadaşım annesinden kalan son şeyi satmaya kalksa kıyamam bulurum parayı bir yerden. Ki isteyince gayet buluyormuş. Arkadaşının kumarı için kredi çeken adamdan olmaz zaten, ayrılın

Burada sorun sana borç vermeyi teklif etmemesi mi gerçekten? Uyandırayım, erkek arkadaşın kumar borcu için arkadaşına yüklü miktarda kredi çekmiş. Her gün defalarca oku bu yazdığını. Ayrıca bence sallaması muhtemel. Kendi kumar oynuyor olabilir. Bahanesi hazır olacak, arkadaşım beni kandırdı.
Ben de bu konuyu iyi öğren diyecektim.Siz yazmışsınız.Garip bir olay

Kızlar Merhaba,

Kafamı kurcalayan nasıl tepki vermemi kestiremediğim bir problemim var.

Geçenlerde hatta buraya da bir konu açmıştım. Rahmetli annemden kalma bir borç varmış. Araştırdım ettim ödememiz gerekiyormuş. Ben şuan çalışmıyorum, iş arıyorum. Kardeşim çalışıyor. İnanılmaz bir şekilde maddi olarak sıkıntıdayız. Üstüne bu borç gelince ben annemden yadigar kalan altın bilekliğimi satıp borcu ödedim. Tek o vardı annemden kalan mecbur bozdurup kapattım ama içim çok acıdı. Benim uğurum gibi bir şeydi. Babam deseniz her şey ben ve kardeşime atar ah vah demekten başka bir şey yapmaz.

Neyse çok uzattım. Ciddi yolda ilerlediğim erkek arkadaşım bildiği halde ve maddi durumu da gayet iyi olduğu halde ''aşkım bozdurma ben veririm demedi'' büyük bir meblağ değil bu ara. Bir yanım diyor ki zorunda değil bir yanım diyor ki o aynı durumda olsa ben her şeyimi verirdim.
Daha ona kırıldığımı söylemedim. Paragöz durmaktan korkuyorum. Çalışmıyorum ya yemeğe gitsek bile en ucuza gidiyor elim yük olmak istemediğim için.
Üstüne bu olaylardan 2 hafta önce kumar oynayan bir arkadaşı için yüklü miktar kredi çektiğini öğrendim ki bana en başta söylemedi arkadaşı taksitleri ödemeyince söyledi.
Kızlar sizce ne yapayım? Susayım mı yoksa konuşayım mı?
Kumar oynayan arkadaşı var bir de kredi çekmiş. Hala ciddi olarak yola devam ediyorsunuz. Ben olsam bana yardım etmedi diye değil kumarbaz birisine kredi çekti diye saniyesinde çatır çatır yüzene karşı kumarbaz arkadaşın var ve kredi çektin diye ayrılırdım. Sonra kapımda yatsa da affetmezdim. Benim için izahı olmayan bir olay. Asla kendi borcumla kıyaslamazdım. Söz konusu bile yapmazdım. Ancak kumabarza para verdiği için ayrılırdım

Kumar olayından bagımsız olarak zor zamanında imkanı olduğu halde sana yardım teklif bile etmeyen birinden hemen ayrıl gitsin.

Ayrıca da çoğu kişinin dediği gibi kumarbaz olan kendisi. Dünya kadar borcu vardır onun, bir sürü de yalanı vardır. Kumarbazların ne kadar yalancı ve manipülatif olduğunu bilmeyen anlamaz. Hiçbir sözünü bahanesini veya özrünü dikkate almadan ayrıl gitsin.

Back
X