Desteklerinizi bekliyorum :(

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
Arkadaşlar ben yıllardır anksiyete ile boğuşuyorum belirli zamanlar da beni fazlasıyla yoruyor tüketiyor evlendim 2 yıl oldu, ilaç kullandığım içinde bebek kararı alamadık, bir çok doktora danıştım, risk var diyenler de oldu yok diyenler de oldu, 10 mg Citoles kullanıyorum, psikiyatri doktorum ilacı bırakmamı istemiyor, ee çocuk diyorum net cevaplar yok, ama ilacı bırakma süremde yok, zaten polikistiğimde var geç kalmak istemiyorum anne olmak icin ( yaşım 30 bu arada) böyle bir deneyimi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim

Panik atak,kaygı bozukluğu bende de var senelerdir. Cipralex 10 mg kullandım düzeldi gibi oldu stresli sikintili durumlar yasayinca tekrarladi cogaldi. Sonra Panik Atakta diye bir kitap okudum. Bir psikoloğun hastalarıyla olan diyalogları ve neler yaparak üstesinden geldiklerini anlatan bir kitap. En çok bu kitap iyi geldi ve kendi kendime aşmaya çalıştım, ara sıra hala oluyor ama eskisi gibi degilim. Ayrıca ben de 29 yasindayim pko da vardı 2 sene sonunda yeni hamile kalabildim. Bana bebek iyi gelecek, onunla oyalanırken bu hastalık aklıma bile gelmeyecek diye dusunuyorum. Bence siz de ilaci birakip kendi kendinize atlatmaya calisin. Kitabi okumanizi siddetle tavsiye ediyorum.

Aaaa kitap bende var daha yeni aldım hemen başlayacağım O zaman umarım bana da size geldiği gibi iyi gelir

İlac kullanmıyorsunuz anladıgım kadarıyla dimi

İlac kullanmıyorsunuz anladıgım kadarıyla dimi
Hayır 5 senedir kullanmıyorum :) Sadece biseyleri kafama cok taktigim zaman geliyor panik atak. Senede 3 defa falan onla da yasamaya alistim artik zamanla hepsi gececek insallah :) ilaci birakirsaniz yavas birakin birden olmaz tabiki doktorunuzla gorusun once :) ama ilk once kitabi bitirin eminim yuzde 50 anksiyeteniz azalacak. Ben 3 defa okudum

Bende panik atak tam anlamıyla yok, sadece strese girdiğimde nefes açlığı çekiyorum, bütün hayatımı etkiliyor, nefes alamamak o boğulma hissi, sürekli şiddetli esnemek, yemek yiyemez bişi yapamaz hala geliyorum ve uzun sürüyor bazen ilaca ragmen tekrarlıyor, tek sıkıntım bu

Anladim onunla ilgili de kitapta cozumler var. Nefes teknikleri falan. Insallah iyi gelir.

Merhabalar bugun banada citoles yazildi ben kilo almak icin ve stres cok fazla oldugu icin yazdi.yaklasik 2 ay kullanmaknistyorum toparlanmak icin ama haziran gibj hamilelik dusunmek istyorum hamileyken asla ilac almak istemiyorum.sizin icin sorun oldumu.hani bu ilac 3 ay onceden birakilsa yine bebege zarar verirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…