İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Desteksiz iç çamaşırı arıyorum

canım heryerde var yaw senın dedıklerın esas ben dogru durust guzel push up lar bulamıyorum duz saten dantellı vs. ne guzel doluuu camasırlar var

canım nerde yasıyosun ? hayır ben cok ıc gıyım magazası gezerım hep var desteksız :26: nettede cok fazla.. pazarda bıle bırsuruuu var :27: gıttıgıdıyora fln bak ıstersen orda da var..

18 lira mi inanmiyorum gercekten baya ucuzmus ya saglam mi acaba yani hemen yirtilmasinlar da?

alt kisim olarak penty tercih ediyorum hafif uzun olanlardan hani erkeklerin boxer leri gibi :9:

senin dediğin boxer meliscim valla gayet sağlam ucuz olan kalitesiz olur diye bişey yok ki hem bu marka
marka kendi adını kötü çıkarmayı göze alır mı hiç mecbur kaliteli olacak benim iç çamaşırlarım genelde new night ve nbb çokta memnunum:16:

meliiiiiiiiiiiiiis duy beni bugün gezerken makina yanımdaydı çamaşırcıdan izin alıp kom kataloğunda beğendiğim şeylerin fotoğrafını çektim senin için yükleyeyim mi buraya bilemedim bayadır bi şey yazılmamış çünkü

kızlar la senzada bu ara bazı ürünler yarı fiyatına indirime girmiş. hangi ürünler bilmiyorum. bilgisi olan yazabilir mi acaba?

tek derdiniz bu olsun kızlar :( kucuk goguslu olup cesit cesit destekli sütyen almaktansa buyuk goguslu olup az cesit styen almayı tercih ederim.

canım aradıgın tarz sutyenı kom da bulabılırsın. ben kısın aldım kom da hafif danteli var idesteksiz yumusacık yıka yıka gıy 35 lira . bende 80 bedenım hatta 85 olma yolunda ılerlıyorum:9: 47 kıloya bu kadar gogus ne dıyorum bazen kafaya da takmıyor degılım aslında :S ama gıydıklerımde güzel duruyor ne bılım ıste ole bısıler:) sızce erkekler nasıl gıguslerden hoslanıyor??:26:

Kızlar ben de aynı sorunu yaşarım. içi dolu sütyenlerle lömbür lömbür bi gün geçmez:) Daginin çok güzel kalıpları var içi boş fakat kalıbı kitap gibi.süper duruyo:)

merhabalar hala arıyormusunuz bilmiyorum tabi ama
miss claire süper bu konuda özellikle bi modelini kesfettim cok güzel bende sevmiyorum digerlerini bahsettıgınız gıbı
ama fiyat olarak fazla paylastıgınız resımlerdekı gıbı
mesela sütyen 49.50 alt 20 civarı ama memnun kalacagınızı düşünüyorum ;)

Back
X