- 8 Temmuz 2022
- 153
- 76
- 28
- 30
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Cennet mahallesi mi orasıMerhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Merhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Cennet mahallesi mi orası
Velkım tü paradise mahalleAy aynısını düşündüm agahhshs
Ms Pink: Ferhats and dogs are forbidden.Velkım tü paradise mahalle
Kendinize bir hayat edinin. İş bulun çalışın. Hobi edinin. Mahallede kim kiminle napmış kovalamayın. Geçer.Merhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Muhattap olmamaya devam edin. Hayat onlardan ibaret değil.Merhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Yukarıki maalleSizin mahalle aşağıki mahalle mi yukarıki mahalle mi ona göre yazıcam abajsslşsslsns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?