Detaya inip okuyun lütfen?

Merhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Hay derdini seveyim. 🤐

Adamlar mahallede tarikat olmuşlar, müridleri var resmen.
Desenize onlara niye bu ailenin müridleri gibi davranıyorsunuz diye.

O ne ya hala mahalle kültürü mü var ben girişte herkesi dikizleyen teyze hariç kimseyi tanımıyorum 😂 acilen kendinize mahalle dışında bir hayat kurmanız lazım yani 1-5 arası sokaktan oluşan küçük bir alandan ibaret yaparsanız dünyayı öyle tek bir aileye itaat edersiniz siz de

Padişahlık mi var o mahallede.Hani bir padişah sultanlar arada yaverler vs.Parami veriyor bu aile sizlere....Çok garip ya benim ekmeğim suyum gelmiyor oradan ben ne derlerse yapacağım...Hadi Acun Ilıcalı olsa o sanırım Survivor a katılanlara para veriyor o nedenle o yarışmada kuralları o koyuyor.Bu aile napıyor parkur havuz yarış .....yani kim daha çok yaranacak gibi birseymi ...

Padişahlık mi var o mahallede.Hani bir padişah sultanlar arada yaverler vs.Parami veriyor bu aile sizlere....Çok garip ya benim ekmeğim suyum gelmiyor oradan ben ne derlerse yapacağım...Hadi Acun Ilıcalı olsa o sanırım Survivor a katılanlara para veriyor o nedenle o yarışmada kuralları o koyuyor.Bu aile napıyor parkur havuz yarış .....yani kim daha çok yaranacak gibi birseymi ...
Valla hiçbir özellikleri yok dümdüz sıradan insanlar ama herkesin onlara karşı bi zaafı var . Sebebini bende çok sorguladım bulamadım

Bi iş bulun, kurslar falan varsa gidin çevre edinmiş olursunuz. Küçük ve kapalı yerlerde bu durum olabiliyor, yakın zamanda başıma geldi; o aile oranın eskisidir bağlantıları falan vardır ya da birkaçının sırrını biliyorlardır işlerine yarıyorlardır ondan herkes g.tünde dolanıyordur. Biz deli olduğumuz için feriştahınız gelsin dedik ama bazıları cidden b.kundan korkuyor.

Eskiden ananemin mahallesi böyleydi.Nerden geliyorsun nereye gidiyorsun hatta neden gidiyorsun.İyi niyetli olanlarında vardı kötü niyetle soranlarda.Kotu hissettiriyor ya.Truman Show filminde yaşamak gibi.O mahallenin sınırlarına gidip ananemi görmek başka bir dünyaya ışınlanma etkisi yaratirdi üstümde.

Büyücü müdür nedir bu aile anlamadım.

Sizin yerinizde olsam bu nedenle benden uzaklaşanlara sevinirdim aslında ne olduklarını gördüm diye.

Merhaba, bizim mahallemizde bir aile var 4 kardeşler ve eşleri var yaşıtız hepsiyle . Mahallemizde herkesin bu aileye karşı zaafları var. Yani onların küstüğüyle küserler,onların görüşmediğiyle görüşmezler. Bu çok tuhaf bi durum gerçekten. Sanki hayat onlardan ibaretmiş gibi davranıyorlar resmen onlara itaat ediyorlar. Ben bu şekilde olmak istemediğim için beni dışladılar. Eşimde böyle yalaka olmaktansa uzak dur daha iyi dedi çünkü bu gerçek arkadaşlık değil dedi.benim görümcem bile onlara yaranma çabasında,onlar varken benim yüzüme bile bakmadı çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta çevremdeki çoğunluk onlara itaat ediyor ve ne kadar haksızlık da olsa onlarla muhattap olmadıgım için soğuk,alıngan,tripli ilan edildim. Onlar yokken benle iyiler onlar varken beni unutuyolar. Başka arkadaşımda olmadığı için dünya onlardan ibaretmiş gibi düşündüm hep. Bana yardım edin napayım
Ben alt katımda oturanları görsem tanımam siz mahalle diyorsunuz, niye bu kadar önemli sizin için söyler misiniz cidden merakımdan soruyorum. Yani neden dünya mahallede ki bir kaç kişiden ibaret olsun? Çok ilginç bir derdiniz var cidden

Bırakın kendilerini ne zannederse zannetsinler kim ne isterse düşünsün umursamaz olmaya çalışın, zamanla gerçekten umursamiyorsunuz, dünyada kalıcı değiliz değmiyor cins insanların yüzünden hayatı sıkıntı içinde geçirmeye ben de çok sıkılıyorum çevremdeki kalbi kararmış kendini beğenmiş, başkasında hep kusur bulan insanlardan hep keyfim kaçıyor, bugün namazlarımı güzel kıldım, Allah a dua ettim ,o kadar huzur buldum ki ,size de tavsiye ederim insan çok rahatlıyor pek umursamiyor o zaman. Ben 19 yaşındayken bi arkadaşımın annesi demişti ki Allah derdiyle dertlenenin Allah dertlerini alır,Allah derdiyle dertlenmeyeni Allah derdiyle baş başa bırakır. Biz Allah a yönelmeyince böyle şerli insanlar musallat oluyor bize.
Allah razı olsun çok güzel bir teselli oldu benim için

Ben alt katımda oturanları görsem tanımam siz mahalle diyorsunuz, niye bu kadar önemli sizin için söyler misiniz cidden merakımdan soruyorum. Yani neden dünya mahallede ki bir kaç kişiden ibaret olsun? Çok ilginç bir derdiniz var cidden
Bu yorumları okuyunca derdimin dert olmadıgını anladım sayenizde..Allah razı olsun sizden

Gizli mafya falan mı bunlar

Onların olmadığı yerde size samimi davrandıklarında siz davranmayın. Daha ne saçmalıklar okuyacağız

Back
X