• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaycı erkek

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba;
Erkek arkadaşım çok detaylara takılıyor mesela benim bulunduğum yerde tel hattı çekmiyor başka hatları da denedim bi an çekiyor sonra gidiyor bu konuyu umursamadığımı söylüyor sonuçta napabilirim ki o olsaymış benim sesimi duyamasaymış buna hemen çözüm bulurmuş yani hangi hat tam olarak çekiyor belli değilki hepsinde sorun yaşanabiliyor.Bunun dışında mesela konuşuyoruz alakasız bi şeye takılabiliyor daha önemli sorunlarımız varken.Onu seviyorum ama bu huyları biraz sinirimi bozuyor.

Merhaba;
Erkek arkadaşım çok detaylara takılıyor mesela benim bulunduğum yerde tel hattı çekmiyor başka hatları da denedim bi an çekiyor sonra gidiyor bu konuyu umursamadığımı söylüyor sonuçta napabilirim ki o olsaymış benim sesimi duyamasaymış buna hemen çözüm bulurmuş yani hangi hat tam olarak çekiyor belli değilki hepsinde sorun yaşanabiliyor.Bunun dışında mesela konuşuyoruz alakasız bi şeye takılabiliyor daha önemli sorunlarımız varken.Onu seviyorum ama bu huyları biraz sinirimi bozuyor.
erkek arkadaşın 5 yaşında mı :olamaz: başka türlüsünü düşünemedim de

Baştan konuşup bunu artık yapmamasını veya en aza indirgemesini sağlayın. Daha sonralarda bu sizi daha fazla gerecek çünkü.

Her hattan bir tane alsın size.
E tabi her hatta 1 telefon.
Hangisi çekerse ordan devam edersiniz.
:)

:) bende detaycıyım sevmediğimizden değil aslında. Gereksiz bir huy...

Back
X