Detaylı karın ve kol germe ameliyatı sürecim

Anladım Çok Teşekkür Ederim Ağustos Ayında Olmayı Planlıyorum Kışa Doğru Daha İyi Oluyormuş Kaslarım Eridi Haliyle Sarkıklık Oluyo El Sallarken Oynarken Çok Geçmiş olsun Tekrardan

Merhaba uzun zamandır siteye bakmadım. Şimdi okudum. Kol germe acılı bir operasyon değil aslında ama sürekli hareketli olması iyileşmeyi biraz uzatıyor. (Ben hem karın hem kol yaptırdım. Karnımda hiç sıkıntım olmadı ama kollardan biraz çektim). Koltuk altımda dikiş açılması oldu, tekrar dikildi vs. Bir de korse çok rahatsız ediciydi. Korkutma amaçlı değil deneyim paylaşmak amaçlı yazdım. İz illa ki kalıyor. Ben beyaz tenliyim ve cildim hassas. 8 ay oldu dikiş izlerim kötü görünüyor. Ten rengime dönmedi hala.Ama bu kişiye göre değişiyor.4 ayda beyazlamış olanlar var..Evet dikişler iç tarafta
Önden ve arkadan görülmüyor ama hafif kaldırdığınızda ortada Dövmeleriniz alınacak parça ile bozulacaktır. Doktor ile görüşmenizde belki önerileri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…