Masajdan sonra aslında göğüs şekil olarak toparlıyor. Yumuşaması da iyileşmenin hızlanması da göğüs arasının birleşmesi de masaja bağlı. Söylemediyse daha masaj evresine gelmemişsindir ama ben sana masaj önerisinde bulunayım kendi doktorumun dediği şekilde.
İlk olarak sağ elinin avuç içini sağ göğsünün en kenarından tuttur , sol avuç içini de sok göğsünün en kenarından tuttur ittir ortaya doğru göğüslerini birleştirecek kadar.
Bunu 10 kere yapıyorsun korkak olma demişti bana doktor ittir korkmadan demişti.
Daha sonra bunu ellerini çarpraz yaparak yapıyosun sol elinde sağ göğsünün kenarından tutuyordun , sağ elinde sol göğsünü kenarından tutuyorsun birbirlerine doğru çekiyorsun ortada birleştiriyorsun 10 kere de bunu yapıyosun.
Daha sonra sağ elinle sağ göğsünün tamamını avucunun içine alır gibi tutup önce saat yönünde dairesel hareketle bastıra bastıra bildiğin silikonu yerinden oynatacak gibi yuvarlak yapıyorsun çeviriyorsun 10 kere sonra bunun tam tersi yönünde çeviriyorsun 10 kere.
Daha sonra aynı işlemi diğer göğsüne yapıyorsun.
Bu masajı bana günde 3 kere yap dedi ben 2 kere yapabildim çalıştığım için ve aşırı faydasını gördüm. Her akşam yaptığımda da az bir kantaron yağı sürdüm göğüslerimin dikiş bölgesine ve uç bölgesine.
Şu an maşallah

iyiyim. Yarın doktor kontrolüm var yeni bir masaj yöntemine geçeceğiz bakalım :) geçmiş olsun sıkıntı yapma hiç masaj yapmadan normale dönen de var , masaj süreci hızlandırıyor sadece