- Konu Sahibi edacabseyler
Ben bildiyim kadarını anlatıyım hiç goyusunuz yoksa kas altı tavsiye ediyorlar çünkü poritezi kapatmak için kas altı yapılıyor ama goyusunuz varsa kas üstü yapılıyor var olan goyusleriniz porotezi kapatıyor buna göre değerlendiriliyor ben kas üstü oldum hiçte dedikleri gibi porotez beli olmuyor çünkü benim var olan goyuslerim çok küçük deyil 45cc taktı doktorum ve inanın çok doğal duruyor asla beli olmuyor çokta memnun kaldım var olan goyus yapısıyla da alakalı göyüs şekliniz nasılsa onun o büyük halini düşünün o görüntü ortaya çıkıyor yaşım 42 dikleştirme yapılmadı 3 tanede çocuk doğurdum ve harika görünüyorlar belki doktarla alakalı bir durum olabilir inşallah sizde cesaret gösterip yaparsınız yapın hiç pişman olmasinizMerhaba, benimde hiç yok hep istiyorum ama bir cesaret edemiyorum. Ve memelerim olmadığı için cıplaklık bende bir tabu oldu.
Şuanda çok kafama koydum, araştırma işine giriştim. Neye göre karar verdiniz? Mentor marka evet iyiymiş onu not aldım ama kas altı kas üstü, kas zarı altı farklılıkları oluyor nasıl karar verdiniz?
Hepinizide ayrıca tebrik ediyorum güzel günlerde kullanın <3