Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 17.haftada normal doğum doktorum bir sorun görünce ona göndermişti detaylı ultrasonu erken yaptırmış oldum. Çok kibar ve açıklayıcı şekilde her yaptığı şeyi anlatan çok hoş bir doktor. Öneririm. Sonuçlarınızı da bir dosya ve cd ile size veriyor.
Merhaba ikili test Ali beye gitmişsiniz. Ücret ne kadardı. Bir de sadece ense ve buruna bakmıyorum detaylı bakılacak olanlara bakıyorum demiş hesabında. Öyle mi yaptı?
Merhaba ikili test Ali beye gitmişsiniz. Ücret ne kadardı. Bir de sadece ense ve buruna bakmıyorum detaylı bakılacak olanlara bakıyorum demiş hesabında. Öyle mi yaptı?
Ben ben ben
kızımda da bu gebeliğimde de onu tercih ettim .
iannılmaz iyi bir doktor .
herşeyi siz daha sormadan söylüyor . Aklınızda en ufak bir soru işareti bile kalmıyor :)
Ben ben ben
kızımda da bu gebeliğimde de onu tercih ettim .
iannılmaz iyi bir doktor .
herşeyi siz daha sormadan söylüyor . Aklınızda en ufak bir soru işareti bile kalmıyor :)