Doğuma Hazırlık Detaylı ultrason Ali Ekiz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Detaylı ultrason için Ali ekizi tercih eden varmı ??

Yarın gideceğim inşallah. İkili test için de kendisine gitmiştim. Gayet memnun kalmiştim. Giden arkadaşlarda baya methetmişti.

Ben 17.haftada normal doğum doktorum bir sorun görünce ona göndermişti detaylı ultrasonu erken yaptırmış oldum. Çok kibar ve açıklayıcı şekilde her yaptığı şeyi anlatan çok hoş bir doktor. Öneririm. Sonuçlarınızı da bir dosya ve cd ile size veriyor.

Yarın gideceğim inşallah. İkili test için de kendisine gitmiştim. Gayet memnun kalmiştim. Giden arkadaşlarda baya methetmişti.
Merhaba ikili test Ali beye gitmişsiniz. Ücret ne kadardı. Bir de sadece ense ve buruna bakmıyorum detaylı bakılacak olanlara bakıyorum demiş hesabında. Öyle mi yaptı?

Merhaba ikili test Ali beye gitmişsiniz. Ücret ne kadardı. Bir de sadece ense ve buruna bakmıyorum detaylı bakılacak olanlara bakıyorum demiş hesabında. Öyle mi yaptı?
550 tl ödedik. Ama 2021 fiyatı değişmiş olabilir. Evet doğru sadece ense ve buruna bakmıyor. Detaylı bakiyor tüm organlara sıradan

Detaylı ultrason için Ali ekizi tercih eden varmı ??
Ben ben ben
kızımda da bu gebeliğimde de onu tercih ettim .
iannılmaz iyi bir doktor .
herşeyi siz daha sormadan söylüyor . Aklınızda en ufak bir soru işareti bile kalmıyor :)

konu eskiymiş sorry :)

Ben ben ben
kızımda da bu gebeliğimde de onu tercih ettim .
iannılmaz iyi bir doktor .
herşeyi siz daha sormadan söylüyor . Aklınızda en ufak bir soru işareti bile kalmıyor :)

konu eskiymiş sorry :)
Bişey sorabilir miyim size? Eşi de içeri alıyorlar mı ve ne kadar sürüyor tahmini? Yardımcı olursanız sevinirim

Reactions: H E
Bişey sorabilir miyim size? Eşi de içeri alıyorlar mı ve ne kadar sürüyor tahmini? Yardımcı olursanız sevinirim
Evet eşim ve kızımda içeri girdi , yaklaşık yarım saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…