• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason cekilmemektedir yazıyor siz nasıl yaptınız?

tubaizm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
30
En iyi cevaplar
1
3
16
26
Şuan 17 haftamdayım . Ve yavaş yavaş detayli ultrason için randevu bakınıyorum. Çam sakura ve kanuni ve diğer hastaneler de dahil Gerek MHRS'den gerek 182 den . Ama bütün perinatoliji bölümlerinin bilgilendirme kısmında detaylı USG cekilmemektedir diyor . Asla çekilen herhangi bir yer yok . Sizler bu tür durumda ne yaptınız. ?

Şuan 17 haftamdayım . Ve yavaş yavaş detayli ultrason için randevu bakınıyorum. Çam sakura ve kanuni ve diğer hastaneler de dahil Gerek MHRS'den gerek 182 den . Ama bütün perinatoliji bölümlerinin bilgilendirme kısmında detaylı USG cekilmemektedir diyor . Asla çekilen herhangi bir yer yok . Sizler bu tür durumda ne yaptınız. ?
Benimde bir tanıdığım Usg çekilmemektedir yazmasına rağmen, 20-21 haftaları civarı gidiyor ve detaylı ultrasona giriyor.

Cam sakura da çektirdim, detaylı yapilmamaktadir yaziyor ama yapıyorlar, sebebini sorduğumda bakıyoruz randevularda sıkıntı çıkıyor dediler, hatta temmuz grubunda bikac kişi daha orada yaptırdı ben teyit ettikten sonra

Çok teşekkür ederim. Asıl sorumun cevabı buydu . Bende öyle yapcam o halde.

Bende salı günü mesai sonrasına randevu bulabildim. Detaylı ultrasona gireceğim nasıl olacak heyecanlıyım. Eş almıyorlarmış sanırım. Ben yinede rica edeceğim.

Back
X