Detaylı ultrason çektirdiniz mi?

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
27
Ben henüz cektirmedim. Devlette randevular dolu özelde bu hafta içinde çektirmeyi düşünüyorum. Ama bir yakınım cektirmemis ve doğumunu falan yaptı ben napsam bilemiyorum çektirmezsem sorun yasarmiyim?

Ben henüz cektirmedim. Devlette randevular dolu özelde bu hafta içinde çektirmeyi düşünüyorum. Ama bir yakınım cektirmemis ve doğumunu falan yaptı ben napsam bilemiyorum çektirmezsem sorun yasarmiyim?
Detaylı ultrason önemli. Bebeğin tüm organları ve işlevleri kontrol ediliyor. Bence mutlaka gitmelisiniz. Bilmesem de olur gerek yok diyorsanız tabii bu tercih meselesi. Görmeyebilirsiniz.

Zorunlu bir sey değil ama keyifli bir şey
Bebeğin organları, anatomisi, fizyolojisi detaylıca inceleniyor...
Güzel fotolar videolar oluyor elinde

Çok önemli mutlaka yaptırın . Bebeğin iç organları kan akışı hepsine bakılıyor. Yakınınızın deneyimine güvenmeyin bu sizin bebeğiniz . Bir problem varsa önceden önlem alınabilir

Araştırma hastanesi kadın doğum pol randevu veriyorlar haftana göre doktor yönlendirmesi ile tabiki perinatoloji böl direkt randevu yok mu dedi size ? Ayrıca özel de de yaptırabilirsin görüntüleme merkezi tarafından,bebeğin tüm organlarına bakılıyor detaylı bir şekilde yani binevi farkedilmemiş bir durum var ise belli olabiliyor . Tercih sana kalmış tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…