DETAYLI ULTRASON FIYAT

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
MERHABA KIZLAR...

18.ile 20. Haftada yapilan detayli ultrason fiyatlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz devlette yapiliyormu 600 lra diye duydum dogrumu acaba yardimci olursanz sevinirim

Ben atasehir eren hastanesinde geçen sene 380 e yaptırdım
aynı zaman arkadaşım Küçükyalı Delta hospital da 200 tl ye yaptirmisti.
Devlet yapıyor mu bilmiyorum

Slm devlettte yapiliyor ayrintili usg fakat bulundugunuz ilin yogunluguna gire degisitor durum .mesela istanbulda randevu almak baya zor.ben iki sene once ayrintili usg donemimde istanbulda idim ve randevu vs alamadigim icin (dr dan randevu buldum ama ayrintili usg dolu idi yok eleman izindeymis vs vs bana dogumuma yakin gun vermusti ayrintili usg icin)onun disinda kucuk sehirlerde cok sorun olmadan yaptirabilirsiniz.buyuk sehirde iseniz ozel hastaneleri tek tek arayip fiyat alin:)ben o donem en uygun buldugum yerde yaptirmistim.kolay gelsin

Bu renkli ultrason gereklimidir arkadaslar. Cogu kisiden duyuyorum yaptirmayan cok var. Eger doktorum gerekli görürse özel hastanede yaptircam büyük ihtimalle fiyat olarak 200 tl dediler

Bu renkli ultrason gereklimidir arkadaslar. Cogu kisiden duyuyorum yaptirmayan cok var. Eger doktorum gerekli görürse özel hastanede yaptircam büyük ihtimalle fiyat olarak 200 tl dediler
Cnm çok çektirmeyen var benim doktorum genelde benden gereksiz bişey istemez isteyince çektirdim

Ben Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinde yaptırdım 2 hafta önce. 1 dakika ancak sürmüştür çok kalabalıktı.

Ben atasehir eren hastanesinde geçen sene 380 e yaptırdım
aynı zaman arkadaşım Küçükyalı Delta hospital da 200 tl ye yaptirmisti.
Devlet yapıyor mu bilmiyorum
Bende bu sene erende yaptirdim yanlis olmasin 242 odedim

Ben direk detayli ultrason diye gittim eger ordaki doktor yollasaymis sgk gecerli olacakti sgk siz fiyat 242 her yere gore daha uygundu siz gecen sene 380 verdim diyince sasirdim oyuzden yazdim :/

İzmir Çınarlı'da hastane doktoru isterse sgkli 175 imis.
Bir de yine İzmir Çiğli Kent Hast.den fiyat aldim 560 lira yalniz orda prof. varmis..

şu an 17+5 haftalığım doktorum bana ocak ayına randevu verdi yaklaşık 20-21 haftalık olacak ? o zaman yapılması normal olur mu? geç mi kalırız yani bilginiz var mı

Devlet hastanesinde düzenli takip oluyorsab Dr ona göre sana randevu veriyor . 20. Haftada mutlaka yağipmış oluyor. Takipsiz hasta malesef zor

kizlar bende kucuk bir ilde yasiyorum burda varmi arastirmadim ama en yakin ankarada ozel.bir klinige gidicem fiyat 600 tl ama ben sadece ayrintili ultrason icin gitmiyorum 13 haftalik.hamileyim ve 6. haftadan beri durmayan bir kanamam var bebekle de alakasi yok sebebini anlayamadi burdaki doktorum yani suphelendigi seyler var ama bu normal degil bi perinatologa gorunsen iyi olur dedi bende duydum 200 tl ye yapilan yerler ama obur durumumdan dolayi o doktordan baskasina git eyi dusunmuyorum oyuzden 600 tl yi gozden cikardim

Back
X