DETAYLI ULTRASON Hakkında Bilgi..??

kubra1453

Zeynep Bu Güzellik Varmı Soyunda:)
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
188
111
53
Merhaba arkadaşlar.. Bi sorum olacak size. Bilhassa detaylı ultrason yaptıran arkadaşlara..
Rutin doktor takiplerimizde bebeğimizin organlarına renkli 4 boyutlu ultrasondan bakıyoruz.. Midesini beynini elini kolunu parmaklarını yani organlarını tek tek gösterip, gelişimlerinin normal olup olmadığına bakıyor doktor.

Haftasıyla uyumlu ve Allaha sükür başından beri en ufak bi problem olmadı hicbi konuda. Bu hafta detaylı ultrason yaptırmamız gerekiyor.. Ama ben açıkçası cok lüzumlu görmüyorum. Bu detaylıda diyelim ki bi problem oldugu söylendi. Çaresi olan durumlar oluyomu tedavisini yapabiliyolar mı? Allah esirgesin ama bi sıkıntı olsa da bebeğimin her ne halde olursa dünyaya gelmesini zaten engellemem söz konu olamaz. Yani Aldırmak, seçeneğimizde yok bile.. Diger türlü bi avantajı var mı bilgilendirirseniz sevinirim..

ben de yaptırmamıştım gelişiminde hiç bir anormallik yoktu, oğlum doğdu ve büyük arter transpozisyonu (akciğer ve kalbe giden damarlarının yeri farklıymış) olduğunu öğrendik, tabi ilk önce zatürre dediler, oğluma oksijen verip damarının daha da daralmasına ve solunumun hızının azalmasına neden oldular, çok şükür ki 3 günlükken ameliyat oldu.eğer ayrıntılı ultrason yaptırmış olsaydık ve öğrenseydik en azından ona göre büyük ve yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastanede doğum yapardım. oğlum ameliyattan önce anjio da oldu, ameliyatta rahat olsun diye.çok sıkıntı çekti yavrum, doğmadan müdahale edilmese bile bir şey varsa öğrenirsiniz, doğunca şoka girip ne yapacağınızı bilemez halde hastane doktor fln aramazsınız.Allah esirgesin tüm bebekleri, inşallah bir sorunu yoktur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…