Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, İstanbulda detaylı ultrason için onereceginiz bir doktor var mı? Arastirirken Medical Park pendikte Prof Ercüment Müngen'e rastladım internette gideniniz var mı?
Ercüment Bey’e mi gideceksiniz benimde temmuzda ama ben farklı bır doktordan randevu aldım ercüment bey ile ilgili çok yorum bulamayınca askında alanında uzman ve basarılı bır doktor gıbı geldı bana
Ben de gitmeden önce çok araştırmıştım. Size de faydası olsun isterim. Koşuyolu görüntüleme merkezinde Ayşe Hanım'ı duydum. Gerçekten de yorumlarda söyledikleri gibi tek tek anlatarak çekimi yapıyor ve çok da güler yüzlü bir bayan. Hatta sizi internetten araştırarak geldim dediğimde şaşırdı:) Bizler yaşlı grubuz, pek öyle internet bilmeyiz. Hakkımda ne yazıyor bilmem bile dedi:) 650 tl gibi bir fiyat söylemişlerdi ama hastane anlaşması var diye 320 dediler. Sonra da 300 TL ye bağladık. Fiyatta yardımcı oluyorlar.
Arkadaşlar merhaba, İstanbulda detaylı ultrason için onereceginiz bir doktor var mı? Arastirirken Medical Park pendikte Prof Ercüment Müngen'e rastladım internette gideniniz var mı?