• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason hakkinda

Mavi Rapunzel

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
438
539
23
Arkadaşlar merhaba, İstanbulda detaylı ultrason için onereceginiz bir doktor var mı? Arastirirken Medical Park pendikte Prof Ercüment Müngen'e rastladım internette gideniniz var mı?

Ercüment Bey’e mi gideceksiniz benimde temmuzda ama ben farklı bır doktordan randevu aldım ercüment bey ile ilgili çok yorum bulamayınca askında alanında uzman ve basarılı bır doktor gıbı geldı bana

KoşuyoluMedipol de Hakan bey var perinatolog, ona da gidebilirsin cnm detaylı için

Bağdat caddesinde Prof Zeki Şahinoğlu ❣ 2 kez ona gitmiştik biraz pahalı ama araştırırsanız istanbulun en iyilerinden kendisi

Prof. Ahmet Gül ben de ona gideceğim çevremdekiler de çok memnun kalmışlar öneririm haftaya cumartesi randevum var

Ben de gitmeden önce çok araştırmıştım. Size de faydası olsun isterim. Koşuyolu görüntüleme merkezinde Ayşe Hanım'ı duydum. Gerçekten de yorumlarda söyledikleri gibi tek tek anlatarak çekimi yapıyor ve çok da güler yüzlü bir bayan. Hatta sizi internetten araştırarak geldim dediğimde şaşırdı:) Bizler yaşlı grubuz, pek öyle internet bilmeyiz. Hakkımda ne yazıyor bilmem bile dedi:) 650 tl gibi bir fiyat söylemişlerdi ama hastane anlaşması var diye 320 dediler. Sonra da 300 TL ye bağladık. Fiyatta yardımcı oluyorlar.

Arkadaşlar merhaba, İstanbulda detaylı ultrason için onereceginiz bir doktor var mı? Arastirirken Medical Park pendikte Prof Ercüment Müngen'e rastladım internette gideniniz var mı?
Detaylı ultrasona Doç. Dr. Aytül Çorbacıoğlu Esmer 'e gittim. Memnun kaldım.

Back
X