Detaylı ultrason için Recep Has mı Atıl Yüksel mi??

Baharesya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
2
0
1
Merhabalar herkese Gebeliğimin 18. Haftasındayım Tekirdağ da yaşıyorum Doktorum detaylı ultrason için istanbuldan iki doktor önerdi.. Recep Has ve Atıl Yüksel isimli doktorlar Bu doktorlara muayene olan veya detaylı ultrasona giren var mı?? Bir de muayene ücretleri nedir bilen var mı?

Merhaba, ben Atıl Yüksel'e gittim 15 gün önce, 800 TL muayenesi , nakit verince 750 dediler ama ben Temmuz ayında randevu almıştım, bildiğim kadarıyla da birkaç ay önceden randevu almak gerekiyor.

Evet memnun kaldım.bebeğimin pozisyonu iyiydi. O yüzden sanırım 15dk da bitti.soğuk ama işini profesyonel yapan bi hoca.fiyat da 600tl idi.
Hadi ya sadece 15 dakika mı? Herhangi bir cd vs falan veriyor mu acaba. Bu arada teşekkür ederim cevabınız için

Hadi ya sadece 15 dakika mı? Herhangi bir cd vs falan veriyor mu acaba. Bu arada teşekkür ederim cevabınız için
Verdi CD de resim de verdi.bi dosya verdi orda bebeğin tüm bilgileri CD si ve resmi vardı. Biz şanslıydık kısa sürdü.dediğim gibi bebeğin pozisyonundan dolayı.bu arada Dr kontrolü gibi düşünme.sana uzun uzun organları göstermiyor.elinde bir check list var ve organları tarıyor.

Bilgiler için çok teşekkür ederim

Buraya yazdıktan sonra randevu için iki doktoru da aradım Benim ultrasona girmem gereken hafta Recep bey yokmuş Ben de Atıl Beyi tercih ettim mecburen
Ancak Atıl bey işinin ehli iyi bir profesör bence gayet başarılı idi.ücret olarakbiz 800 tl ödedik
25 dk kadar sürdü bebeğimin her organını kalp kapakçıklarına kadar gösterdi sağolsun
Ben çok memnun kaldım Çıkışta bir dosya olarak tüm sonuçları verdi bir de dvd vardı içinde

Herkese selamlar. Atil yuksel kac dk inceledi. Genellikle 40 dakikadan flan bahsediliyoda. Birde atil yuksel nerde hangi hastanede hasta bakiyo acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…