bu sadece burun kemiğini görme ile alakalı değil. Bebeğinizin böbreklerine, yemek ve soluk borusuna kadar bakıyorlar. Benimki oturup tek tek omur saydı. parmaklarını ve onların hareketlerini inceledik. Hatta bi ara sırtını döndü ara verdik sonra tekrar devam ettik göğsüne bakabilmek için. Detaylı ultrason bunları da görmenizi sağlıyor. Ayrıca ikili taramada ultrasonda bebekte burun kemiğinde bir sorun olabileceği görünse de doktorlar buna yuzde 65 olasılık veriyor. ve o yüzde 65 in de içinde piyango size vurmalı yani. O yüzden bence mutlaka yaptırın. Ben gebelikte doktorumu çok sorgulamamaya karar verdim. Son derece eğitimli ilgili bir insan beni hiç başından savmaya çalışmıyor. O yüzden bir sorun görse önce onun mudahale edeceğine güvendiğim için o ne derse yapıyorum. Mesela şeker yuklemem var. Neymiş Canan Karatay aman yapmayın diyormus. Millete milyonlar kaptırmıs ve artık bir magazin figuru olmus kadına mı guveneyim yoksa her adımda benim yanımda olan adama mı. Doktorunuza güveniyorsanız yaptırmaktan cekinmeyin ama güvenmiyorsanız zaten o doktoru değiştirin. Sağlıkla kucagımıza alalım insallah.