Detaylı ultrason sonucunuz nasıl cikti

Canım
Can'ım naptın bebeğin nasıl düzelme oldu mu,ç? Benim bebeğimde de varmış genişleme
Canım ben çok araştırdım üzüldüm yiprandim bir ay sakın üzme kendini benim bebeğim de iki böbrekte de var erkek bebekler de zaten goruluyormus bu benim ki kız oyuzden biraz sıkıntılı gibi süreç ama sakın üzülme

Ne kadar canım şuan sende bende heray böbrek büyüdükçe oda büyüyor malesef
Can'ım biri çapı 5.2 diğeri 3.4 yazıyor allahım çok korluyorum sana ne yorum yaptı Dr nette çok kötü şeyler yazıyor . Bebeğim kız

Ya benimde kız işte. Allahım sağlıkla kucağıma alayım başka bişey istemiyorum . İki böbrek benimde galiba

Can'ım biri çapı 5.2 diğeri 3.4 yazıyor allahım çok korluyorum sana ne yorum yaptı Dr nette çok kötü şeyler yazıyor . Bebeğim kız
Canım ben 4 tane doktora gittim bunun için kendi doktorum 10 a kadar çok normal bu durum örnek verdi hatta bihastamda birinde 15 birinde 25 ti doğduğunda bir böbrekte hiç bişey yoktu diğeri on du dedi benim çok hızlı bir artış olmuyor her ay takip ediliyor bu artış doğunca kontrol edilecek dedi çişini yapamazsa bioperasyonla tedavi edilir dedi hepside ama yüzde 80 anne karnında geçiyormuş bu doğmadan ve çok şık görülen bir durummuş

Neti hiç okuma canım insanın moralini bozuyor bakma bide doktorum bana bu büyüme en çok stresle artar dedi canını sıkma canım çoğu geçiyormuş ve en kotu ihtimal olsa bile tedavisi mümkün biolay böbrek nakli falan gerektiren bitablo yok yani ortada canım

Allahım mesajını ağlayarak oludum inşlh bi sorun olmaz sağlıkla gelirler . Kaç haftalık ölçümün senin benim 22+5 günlük 5.2 biri diğeri 3.4 .

Bide kalbinde parlaklık varmış. Allahım çok kötüyüm ben ya

İkilim çok iyiydi Dr üçlü gereği duymadı
Endişelenme canım amniyosentez falan yaptır dedi doktor bana hiç girmedim onlara dua et bol bol inş bisikinti olmaz en etkilisi bunlardan ikili test sonucun temizse korkma iki bulguda çok küçük şeyler daha yeni oluşuyor herşeyi geçer belki canım dua et bol bol korkma bişey çıkmayacak

Dr hiç bişey demedi hiç bişey. Öğle yemeğine gidiyordu takip edilsin böbreklerinde büyüme var sınırda dedi
Büyük bisikinti olsa derdi canım banada öyle dendi hep başka doktora da git canım için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…