- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Ne kadar canım şuan sende bende heray böbrek büyüdükçe oda büyüyor malesefCan'ım naptın bebeğin nasıl düzelme oldu mu,ç? Benim bebeğimde de varmış genişleme
Canım ben çok araştırdım üzüldüm yiprandim bir ay sakın üzme kendini benim bebeğim de iki böbrekte de var erkek bebekler de zaten goruluyormus bu benim ki kız oyuzden biraz sıkıntılı gibi süreç ama sakın üzülmeCan'ım naptın bebeğin nasıl düzelme oldu mu,ç? Benim bebeğimde de varmış genişleme
Can'ım biri çapı 5.2 diğeri 3.4 yazıyor allahım çok korluyorum sana ne yorum yaptı Dr nette çok kötü şeyler yazıyor . Bebeğim kızNe kadar canım şuan sende bende heray böbrek büyüdükçe oda büyüyor malesef
Ya benimde kız işte. Allahım sağlıkla kucağıma alayım başka bişey istemiyorum . İki böbrek benimde galibaCanım
Canım ben çok araştırdım üzüldüm yiprandim bir ay sakın üzme kendini benim bebeğim de iki böbrekte de var erkek bebekler de zaten goruluyormus bu benim ki kız oyuzden biraz sıkıntılı gibi süreç ama sakın üzülme
Canım ben 4 tane doktora gittim bunun için kendi doktorum 10 a kadar çok normal bu durum örnek verdi hatta bihastamda birinde 15 birinde 25 ti doğduğunda bir böbrekte hiç bişey yoktu diğeri on du dedi benim çok hızlı bir artış olmuyor her ay takip ediliyor bu artış doğunca kontrol edilecek dedi çişini yapamazsa bioperasyonla tedavi edilir dedi hepside ama yüzde 80 anne karnında geçiyormuş bu doğmadan ve çok şık görülen bir durummuşCan'ım biri çapı 5.2 diğeri 3.4 yazıyor allahım çok korluyorum sana ne yorum yaptı Dr nette çok kötü şeyler yazıyor . Bebeğim kız
Neti hiç okuma canım insanın moralini bozuyor bakma bide doktorum bana bu büyüme en çok stresle artar dedi canını sıkma canım çoğu geçiyormuş ve en kotu ihtimal olsa bile tedavisi mümkün biolay böbrek nakli falan gerektiren bitablo yok yani ortada canımCan'ım biri çapı 5.2 diğeri 3.4 yazıyor allahım çok korluyorum sana ne yorum yaptı Dr nette çok kötü şeyler yazıyor . Bebeğim kız
Allahım mesajını ağlayarak oludum inşlh bi sorun olmaz sağlıkla gelirler . Kaç haftalık ölçümün senin benim 22+5 günlük 5.2 biri diğeri 3.4 .Neti hiç okuma canım insanın moralini bozuyor bakma bide doktorum bana bu büyüme en çok stresle artar dedi canını sıkma canım çoğu geçiyormuş ve en kotu ihtimal olsa bile tedavisi mümkün biolay böbrek nakli falan gerektiren bitablo yok yani ortada canım
Bide kalbinde parlaklık varmış. Allahım çok kötüyüm ben yaNeti hiç okuma canım insanın moralini bozuyor bakma bide doktorum bana bu büyüme en çok stresle artar dedi canını sıkma canım çoğu geçiyormuş ve en kotu ihtimal olsa bile tedavisi mümkün biolay böbrek nakli falan gerektiren bitablo yok yani ortada canım
Allahım mesajını ağlayarak oludum inşlh bi sorun olmaz sağlıkla gelirler . Kaç haftalık ölçümün senin benim 22+5 günlük 5.2 biri diğeri 3.4 .[/QUOTE iki ayda böyle çok büyük bir artış olmuyor merak etme 4 tanesine gittim ortak olarak şunu dediler 2 si 15 e kadar çok normal bu büyüme 2side 10 a kadar çok normal bu büyüme suyun içinde olduğu için çoğu bebekte oluyor dedi hatta bunlardan gittiğim bidoktorum 20. Haftada 5.00 a kadar olmasi gayet normal dedi profa gittim bitane oda normal doğumla geçer yada idrar kanalı dar olursa ameliyat demiyorum dikkat et operasyonla onu açarlar dedi
İkili sonucun nasıldı canımBide kalbinde parlaklık varmış. Allahım çok kötüyüm ben ya
İkilim çok iyiydi Dr üçlü gereği duymadıİkili sonucun nasıldı canım
Yukarda parlaklık çıkanlar var canım normal bebeklerde de goruluyor normal yazmışlar bioku önceki yorumlarıİkili sonucun nasıldı canım
Oluyorum ama hem parlaklık hem büyüme sorunmuş galibaYukarda parlaklık çıkanlar var canım normal bebeklerde de goruluyor normal yazmışlar bioku önceki yorumları
Endişelenme canım amniyosentez falan yaptır dedi doktor bana hiç girmedim onlara dua et bol bol inş bisikinti olmaz en etkilisi bunlardan ikili test sonucun temizse korkma iki bulguda çok küçük şeyler daha yeni oluşuyor herşeyi geçer belki canım dua et bol bol korkma bişey çıkmayacakİkilim çok iyiydi Dr üçlü gereği duymadı
Oluyorum ama hem parlaklık hem büyüme sorunmuş galiba[/QUOT
Bisikinti olmaz canım endişelenme benim yakinima da ensesi kalın ikili testi riskliydi sağ sağlım bebek şimdi bu ikisi ağır bulgular sendeki ikiside küçük şeyler
Doktorun ne diyor mutlaka başka doktora gitOluyorum ama hem parlaklık hem büyüme sorunmuş galiba
Dr hiç bişey demedi hiç bişey. Öğle yemeğine gidiyordu takip edilsin böbreklerinde büyüme var sınırda dediDoktorun ne diyor mutlaka başka doktora git
Büyük bisikinti olsa derdi canım banada öyle dendi hep başka doktora da git canım için rahat etsinDr hiç bişey demedi hiç bişey. Öğle yemeğine gidiyordu takip edilsin böbreklerinde büyüme var sınırda dedi
Yarın için randevu aldım inşlh bebeğim iyidir sağlıklıdır.Büyük bisikinti olsa derdi canım banada öyle dendi hep başka doktora da git canım için rahat etsin
Dua et canım bol bol rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin inşYarın için randevu aldım inşlh bebeğim iyidir sağlıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?