Detaylı ultrason

4yprk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
23
6
1
Merhaba kızlar bursada uygun detaylı ultrason yapan bi yer biliyo musunuz yardimci olur musunuz ?

Bursayı bilmiyorum ama devlet hastanelerinde ücretsiz olarak çokda güzel bakıyorlar.

Ozele gitmek istemiyorum zaten cunku fiyatlar cok yuksek devlete zaten bu hafta ici gidicektim gitmisken alayim onada gün o zaman.tesekkur ederim

Ozele gitmek istemiyorum zaten cunku fiyatlar cok yuksek devlete zaten bu hafta ici gidicektim gitmisken alayim onada gün o zaman.tesekkur ederim
En güzeli devlet hastanesi o kadar para vermeye değmez testler için ..

Aynen oyle valla zaten bizim burda olmadigi icin bursaya yonlendirdi zaten ama dedigi yerde ozel nettende baktm 400 500 o kadar para veremem valla hic gerek yok.

Aynen oyle valla zaten bizim burda olmadigi icin bursaya yonlendirdi zaten ama dedigi yerde ozel nettende baktm 400 500 o kadar para veremem valla hic gerek yok.
Nerelisin peki? mustafakemalpaşada yoktu bende balıkesirden özelden aldım 60 lira. gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…