• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı Ultrason

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.546
Puanlar
133
Merhaba kızlar, önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptırıcam yani renkli ultrason..
Sizler nerde yaptırdınız ya da yaptırıcaksınız? Özel hastanede yaptırmak istiyorum bide radyoloji olur mu?

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptırıcam yani renkli ultrason..
Sizler nerde yaptırdınız ya da yaptırıcaksınız? Özel hastanede yaptırmak istiyorum bide radyoloji olur mu?

Ben gebelik takibimi özelde yapıyorum. Detaylıya da 2 gün sonraya randevu verdiler radyoloji yapacak. Sanırım riskli gebeliklerde perinatoloji yapıyor.

Ben gebelik takibimi özelde yapıyorum. Detaylıya da 2 gün sonraya randevu verdiler radyoloji yapacak. Sanırım riskli gebeliklerde perinatoloji yapıyor.
Benim doktorum da radyolojiye yönlendirdi ama bilmiyorum herkes perinatoloji diyor

Benim doktorum da radyolojiye yönlendirdi ama bilmiyorum herkes perinatoloji diyor
Yani doktorumuz gerek görse perinatolojiye yönlendirirdi diye düşünüyorum :) Bi yaptıralım bakalım memnun kalmazsam başka uzmana da yaptırmayı düşünüyorum ben. Sende herhangi bir risk söz konusu mu?

Yani doktorumuz gerek görse perinatolojiye yönlendirirdi diye düşünüyorum :) Bi yaptıralım bakalım memnun kalmazsam başka uzmana da yaptırmayı düşünüyorum ben. Sende herhangi bir risk söz konusu mu?
Hayır riskimiz yok çok şükür ama internette ve her yerde perinatoloji daha iyi olur diyolar
Sen yaptırdıktan sonra bana da haber verir misin memnun kaldın mı

ben perinatoloji uzmanına yaptırmıştım canım. bi sorun yoktu ama iyi oldu 1 saate yakın tek tek inceledi kuzuyu, ben de ultrasonda görmeye doydum :KK48: tatlış tatlış baktık her yerine. hayırlı haberler al inşallah

Ozel hastanede radyoloji uzmani ile baska bir merkezdeki perinatolog doç dr. ucretleri ayniydi ben 2.yi tercih ettim .1 saat inceledi .

Kızımda radyoloji uzmanı yapmıştı.
Şimdi perinatolog'a gittim ve kesinlikle perinatolog diyorum.
Daha detaylı inceliyor.
Her yerine tek tek detaylı baktı,ölçümlerini yaptı,ona göre rapor düzenledi detay detay.
Radyolojide verilen rapor bu kadar detaylı değildi diye hayırlıyorum.

Ben devlette yaptıracağım (araştırma hastanesi perinatolojide) doktorum öyle istedi çünkü daha detaylı rapor yazıyorlar radyolojide kontrol ediliyor çabucak ama diğer türlü uzun sürüyor benim de gebeliğim riskli değil çok şükür ama doktorum detaylı rapor görmek istediği için perinatolojide istedi..

Merhaba ben ilk bebegımde takıbı ozel hastaneye yaptırıyordum yine aynı yerde radyolojı bolumune yaptırdım ayrıntılı bısekılde tek tek ıncelemişti damarları parmakları kalbi.ama tabı bebegının keyfıne de baglı bızımkı kafasını rahme gömmüştü resmen tek resım alamadık :D bıde ellerıyle yuzunu kapatmıstı hiç goremedık normal ultrasondada hıc bi zaman gostermedı zaten kendını beyefendı :) o haftalarda hala cınsıyetımıx kesınlesmemıstı bacaklarıda kapalıydı orda kesınlesır derken ayrıntılıda bıle goremedık cok kıymetlı pipisi varmıs meger :D ama aynı yere baska arkadasım gıttı boy boy resımlerı vardı bebegının.perinatolojiyi hiç bilmiyorum malesef ama bundada ozamana kadar cınsıyet kesınleşmezse onu deneyenılırım

Canım naptın??
Canım ben pek memnun kalmadım ama kendi gittiğim doktordan mı kaynaklanıyordu bilmiyorum. Yani gerekli tüm ölçümleri yaptı tabii ama çok otomatiğe bağlamış gibiydi öyle çok açıklama yapıp ilgilenmedi. Bir de bebeğimin kordonuyla ilgili bir sıkıntı çıktı çok da aydınlatmadı perinatolojiye gideceğim o yüzden.

Canım ben pek memnun kalmadım ama kendi gittiğim doktordan mı kaynaklanıyordu bilmiyorum. Yani gerekli tüm ölçümleri yaptı tabii ama çok otomatiğe bağlamış gibiydi öyle çok açıklama yapıp ilgilenmedi. Bir de bebeğimin kordonuyla ilgili bir sıkıntı çıktı çok da aydınlatmadı perinatolojiye gideceğim o yüzden.
İnşallah bi sıkıntı cıkmaz canım bence de perinatoloji ye git o daha iyi inceliyormuş ben de ona gidicem

Ben de 2 sene once perinatologa yaptirmistim. Esencan hastanesi doktor Gülseren yirik 280 TL vermiştim. Çok güzel inceledi hatta bebek ters olduğu için çikip yemek yiyip tekrar gelmemi söyledi yarım saat sonra tekrar sil baştan herseye bakti.

Kızlar yardımcı olacak olan var mı??
Detaylı ultrason yaptırcam ama araştırma asamasındayım daha
Kendi hastanemde radyoloji var istemiyorum oyüzden :(
Siz nerde yaptırdınız ya da yaptırcaksınız ne kadar??

ben perinatoloji uzmanına yaptırmıştım canım. bi sorun yoktu ama iyi oldu 1 saate yakın tek tek inceledi kuzuyu, ben de ultrasonda görmeye doydum :KK48: tatlış tatlış baktık her yerine. hayırlı haberler al inşallah
Canım hangi hastanede nekadara yaptırdın

Kızımda radyoloji uzmanı yapmıştı.
Şimdi perinatolog'a gittim ve kesinlikle perinatolog diyorum.
Daha detaylı inceliyor.
Her yerine tek tek detaylı baktı,ölçümlerini yaptı,ona göre rapor düzenledi detay detay.
Radyolojide verilen rapor bu kadar detaylı değildi diye hayırlıyorum.
Nerde yaptırdın canım?

Back
X