Detaylı ultrason

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhaba kızlar
21+5 deyim yarın detaylı ultrasonum var cokkk sitresliyim bu zamana kadar bebegin hareketelerini net bi sekilde hissedemedim kontrollerimde şuana kadar normal ilerlerdi 2 li testim falan düşük riskli çıktı ,sizinde normal ilerleyim detaylida sorun yaşıyaniniz oldumuuu ,cokkkj sitresliyim cok korkuyorm bisey cikicak diye

Canım merhaba, lütfen stres yapma aynı haftadayız bir sorun olsaydı elbette şu ana kadar görülürdü diye düşünüyorum, gayet sağlıklıdır inşallah ❤️

Canım merhaba, lütfen stres yapma aynı haftadayız bir sorun olsaydı elbette şu ana kadar görülürdü diye düşünüyorum, gayet sağlıklıdır inşallah ❤️
Cokkkkk tesekkur ederim cnm insalh sagliklidir insalh yarini sabirsizlikla bekliyorm ve lütfen dualarinizida bekliyorm🫶

Cokkkkk tesekkur ederim cnm insalh sagliklidir insalh yarini sabirsizlikla bekliyorm ve lütfen dualarinizida bekliyorm🫶
İnsan ister istemez stres yapıyor ama ilk gebelikte 24 haftaya kadar çok hareket hissetmemek normal diyor doktorlar

Yine de aktif bir spor geçmişiniz varsa karın kaslarınız sıkıysa hissetmiyor olabilirsiniz. İnsan ister istemez evham yapıyor ama hiçbir sorun çıkmayacak inşallah güzel düşünün 🤰🏻🥰
Cok tesekkur ederim biraz kiloluyum daha oncedende spro gecmisim var , inankinki cokkk stresliyim elimdr degil hareketlerinide hissedemiyorm bide uzerine yarin detayli ultrasonumuz var

Cok tesekkur ederim biraz kiloluyum daha oncedende spro gecmisim var , inankinki cokkk stresliyim elimdr degil hareketlerinide hissedemiyorm bide uzerine yarin detayli ultrasonumuz var
Bana doktor detaylı ultrasona randevu al dediğinde bile aşırı gerildim :) çok normal bence. Güzel haberlerini bekliyorum 🌸

Bana doktor detaylı ultrasona randevu al dediğinde bile aşırı gerildim :) çok normal bence. Güzel haberlerini bekliyorum 🌸
Insallahhh rica etsem dua edermisnz bu gebeligik tedavi gebeligi 2 sene aradim cok sitresliyim bi sorun cikicak diye , sizin nasil gecti detayli ultrasonunuz

Insallahhh rica etsem dua edermisnz bu gebeligik tedavi gebeligi 2 sene aradim cok sitresliyim bi sorun cikicak diye , sizin nasil gecti detayli ultrasonunuz
Ben daha olmadım bugün 17+0. Elbette ederim 🙏🏻 saati kaçta tam o saatte de okurum 🥰

Back
X