E Edanur6 Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2023 62 8 6 19 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #1 Detaylı ultrason da renkli ultrason fotoğrafı veriyorlarmı bebeğin yüzü falan belli oluyorya bende yaptiricimda onu merak ettim
Detaylı ultrason da renkli ultrason fotoğrafı veriyorlarmı bebeğin yüzü falan belli oluyorya bende yaptiricimda onu merak ettim
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.770 53 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #2 Bebeğiniz yüzünü gösterirse evet
E Edanur6 Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2023 62 8 6 19 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #3 minikkizannesi .!.: Bebeğiniz yüzünü gösterirse evet Genişletmek için tıkla... Bizdemi kalıyor o fotoğraf ben 19 haftalık hamileyim en son 10 haftalık ultrason fotoğrafı vermişlerdi ondada zaten belli olmuyordu
minikkizannesi .!.: Bebeğiniz yüzünü gösterirse evet Genişletmek için tıkla... Bizdemi kalıyor o fotoğraf ben 19 haftalık hamileyim en son 10 haftalık ultrason fotoğrafı vermişlerdi ondada zaten belli olmuyordu
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.770 53 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #4 Edanur6 .!.: Bizdemi kalıyor o fotoğraf ben 19 haftalık hamileyim en son 10 haftalık ultrason fotoğrafı vermişlerdi ondada zaten belli olmuyordu Genişletmek için tıkla... Evet sizde kalıyor bana hem fotoğraf hemde CD’de video şeklinde vermişlerdi
Edanur6 .!.: Bizdemi kalıyor o fotoğraf ben 19 haftalık hamileyim en son 10 haftalık ultrason fotoğrafı vermişlerdi ondada zaten belli olmuyordu Genişletmek için tıkla... Evet sizde kalıyor bana hem fotoğraf hemde CD’de video şeklinde vermişlerdi
E Edanur6 Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2023 62 8 6 19 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #5 minikkizannesi .!.: Evet sizde kalıyor bana hem fotoğraf hemde CD’de video şeklinde vermişlerdi Genişletmek için tıkla... Özel hastaneyemi gittiniz ben devlet Hastanesi'ne gidecem detaylı için özelde daha çok ilgileniyorlarya ondan
minikkizannesi .!.: Evet sizde kalıyor bana hem fotoğraf hemde CD’de video şeklinde vermişlerdi Genişletmek için tıkla... Özel hastaneyemi gittiniz ben devlet Hastanesi'ne gidecem detaylı için özelde daha çok ilgileniyorlarya ondan
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 6.552 4.227 123 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #6 Edanur6 .!.: Detaylı ultrason da renkli ultrason fotoğrafı veriyorlarmı bebeğin yüzü falan belli oluyorya bende yaptiricimda onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hastanenin cihazına bağlı bazı doktorlar her kontrolde veriyor Cihaz renkli çekiyorsa pozisyonu da uygunsa verebilirler
Edanur6 .!.: Detaylı ultrason da renkli ultrason fotoğrafı veriyorlarmı bebeğin yüzü falan belli oluyorya bende yaptiricimda onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hastanenin cihazına bağlı bazı doktorlar her kontrolde veriyor Cihaz renkli çekiyorsa pozisyonu da uygunsa verebilirler
E Edanur6 Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2023 62 8 6 19 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edanur6 #7 onbirmayis .!.: Hastanenin cihazına bağlı bazı doktorlar her kontrolde veriyor Cihaz renkli çekiyorsa pozisyonu da uygunsa verebilirler Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim
onbirmayis .!.: Hastanenin cihazına bağlı bazı doktorlar her kontrolde veriyor Cihaz renkli çekiyorsa pozisyonu da uygunsa verebilirler Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim