Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar,
Doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortam var. Detaylı ultrasonu karşılar mı? Aslında karşılar diye biliyorum ama ultrasonu yapacak olan dr prof olduğu için karşılamaz mı diye ikilemde kaldım. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba yillardir doğum teminatli tss var benim de ama detayli ultrasonu karsilamiyor. Etrafimdaki tum ozel hastanelerle gorusmustum , ayri bir ucreti var direkt o sekilde ödüyorsunuz. Istisna hastane var midir bilmiyorum ben gormedim
Merhaba yillardir doğum teminatli tss var benim de ama detayli ultrasonu karsilamiyor. Etrafimdaki tum ozel hastanelerle gorusmustum , ayri bir ucreti var direkt o sekilde ödüyorsunuz. Istisna hastane var midir bilmiyorum ben gormedim
biz detaylıua girerken bize karşılamıyor dediler. özelde yaptık biz de. ama aman aman bir ücret de değildi. gecen yıl ekimde biz 2.500’e yaptırmıştık galiba.
biz detaylıua girerken bize karşılamıyor dediler. özelde yaptık biz de. ama aman aman bir ücret de değildi. gecen yıl ekimde biz 2.500’e yaptırmıştık galiba.
Suan da 7,5 - 10 arasi benim sorduklarim oyleydi. Sorun o degil bence sorun zaten sigorta icin para oduyoruz ekstra bir de bu kucuk detaylar karsilanmayinca sacma oluyo bence . Cunku full kapsamli paket aliyoruz ve yillardir dogum teminatli yaptirmama ragmen ilk kez kullaniyoruz sonucta .
Medicana atasehir takipli doktorum orada ama orada detayli ultrason kaldirilmisti beni doktorum kendisi bi yere yonlendirdi. Belki baska subelerinde vardir bilemedim
Sigorta sirketi evet diyo ama hastaneler kabul etmiyor bunu. Ozellikle tss icin.
Suan da 7,5 - 10 arasi benim sorduklarim oyleydi. Sorun o degil bence sorun zaten sigorta icin para oduyoruz ekstra bir de bu kucuk detaylar karsilanmayinca sacma oluyo bence . Cunku full kapsamli paket aliyoruz ve yillardir dogum teminatli yaptirmama ragmen ilk kez kullaniyoruz sonucta .
evet sacma bi sistem. siz yüne de iyice araştırın. biz direkt hastaneyle görüşmüştük, sigorta şirketi ile değil. karşılamıyor dendi bize. biz de açıkcası hiç peşine düsmedik
evet sacma bi sistem. siz yüne de iyice araştırın. biz direkt hastaneyle görüşmüştük, sigorta şirketi ile değil. karşılamıyor dendi bize. biz de açıkcası hiç peşine düsmedik
Ben guvendigim bi yere yaptirdim sadece arkadasa yardimci olmak icin yazdim tesekkurler ben iyi bir doktor aradigim icin arayp cok sordum ondan sonra da guvendigim bir yerde yaptirdim