- 26 Ağustos 2014
- 165
- 85
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Konak hstanesi Kazım bey var ya da Eray çalışkan. Ben Eray çalışkana gittim 15 dk da herşeye takır takır bakıp söylemiştiHerkese merhaba. Detaylı ultrason için Kocaeli ya da yakınlarında önerileri olanları alabilir miyim? Bir de kafamı karıştıran bir konu var mesela bazı Prof. Lar dar detaylı yapıyormuş ama illa perinatolog mu olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler
Öncelikle teşekkürler cevabınız için, bu bahsettiğiniz doktorlar perinatolog mu? Yani detaylı ultrason için öyle mi olması gerekiyorMerhaba Konak hstanesi Kazım bey var ya da Eray çalışkan. Ben Eray çalışkana gittim 15 dk da herşeye takır takır bakıp söylemiştiçok güleryüzlü biri değil ama içten ve samimi ve hızlı ben çok memnun kalmıştım
Kazım hocayı bilmiyorum yani profesör mü perinatolog mu ama Eray hoca perinatolog Instagram hesabı var. Detaylı ulrtsan ekstra cihaz farkı da oluyor doktorunuz belki yönlendirir.Öncelikle teşekkürler cevabınız için, bu bahsettiğiniz doktorlar perinatolog mu? Yani detaylı ultrason için öyle mi olması gerekiyor
Çok teşekkürler.Kazım hocayı bilmiyorum yani profesör mü perinatolog mu ama Eray hoca perinatolog Instagram hesabı var. Detaylı ulrtsan ekstra cihaz farkı da oluyor doktorunuz belki yönlendirir.
Rica ederimÇok teşekkürler.
Merhabalar bende detaylı usg için gebze yüzyıla gidicem daha önce giden yakınlarım var çok memnun kaldıklarını söylediler ilgi ve alakası gayet iyimiş belki sizlerede yardımcı olurHerkese merhaba. Detaylı ultrason için Kocaeli ya da yakınlarında önerileri olanları alabilir miyim? Bir de kafamı karıştıran bir konu var mesela bazı Prof. Lar dar detaylı yapıyormuş ama illa perinatolog mu olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için doktorun ismini hatırlıyor musunuz acabaMerhabalar bende detaylı usg için gebze yüzyıla gidicem daha önce giden yakınlarım var çok memnun kaldıklarını söylediler ilgi ve alakası gayet iyimiş belki sizlerede yardımcı olur
Ben de Eray Çalışkan'a gitmiştim 4 sene önce. Tüp bebek doktorumdu kendisi zaten. Inanılmaz bir beyin.
Fiyat neydi acabaMerhaba Konak hstanesi Kazım bey var ya da Eray çalışkan. Ben Eray çalışkana gittim 15 dk da herşeye takır takır bakıp söylemiştiçok güleryüzlü biri değil ama içten ve samimi ve hızlı ben çok memnun kalmıştım
4 sene önce 650 idiFiyat neydi acaba
Fiyat neydi acaba
Gerçekten de öyle soğuk ama işinde profesyonelBen de Eray Çalışkan'a gitmiştim 4 sene önce. Tüp bebek doktorumdu kendisi zaten. Inanılmaz bir beyin.
Şaka mi bu fiyatlar yaaaMart ayı eray hoca 4.500 karta ekstra fark koyuyor kazım hoca 6000di canım
MalesefŞaka mi bu fiyatlar yaaa