Merhaba kizla bn 21 haftalik hamileyim bu zamana kadar ikili test yaptirdim bide afp testi yaptirdim bi sorun gorunmuyo bu haftaki kontrolumdede doktor herseyin iyi oldugunu soyledi bende detayli ultrason isteyecek misiniz diye sordum bunun icin istanbuldan haftada bir gun bir uzman geliyomus o bakiyor benim gordugum herhangi bi sorun yok ama yaptirmak istersen sen bilirsin dedi uzmanin fiyati 200 lira ve gunu esime de bana da uymuyo en kotu ihtimal tek basima gidicem ben sizlerden de fikir istiyorum herkes yaptiriyor mu bunu yaptirmayanlar da var mi ?bi de en son hangi haftada yaptirilabiliyor? Simdiden tesekkurler cevaplar icin.
Sanırım 23-24 haftalara kadar yaptirabiliyor. Bence yaptırın, yaptırdığınız testlerden daha farklı, daha detay. Bebeğiniz bütün organları hakkında fikir sahibi olursunuz.
kesinlikle yaptırın ikili yada üçlü testlerden çok farklı..bebeğin tüm organları tek tek inceleniyor..parmaklarını bile sayıyorlar..kalbi beyni böbrekleri..vs. hepsi hakkında fikir sahibi oluyosun ve bu haftalarda bebeğin dah çok geliştiği için daha net belli oluyor herşey...