Detayli ultrason

sanemeray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
48
14
38
35
Kizlar benim.gibi detayli ultrason yaptirmayan var mi? Dr ile ilgili problem yuzunden yaptiramadim ve vicdanim rahatsiz

Ben ikinci cocugumda devlet hastanesine gidiyordum doktor sadece bana ikili test ve seker testini yaptirdi detaylidan bahsetmedi bile bende hic demedim yapilsin diye hersey yolunda diyordu hep cok sukur bi sıkıntı olmadı ama sen baska bir hastaneye gidip yaptirabilirsin icin rahat eder benim ozman baska biryere gitme sansim yoktu

Yaptirsan iyi olur onunda zamani var aman gecmesin bastan asagi cocugun herseyine bakiyolar

Dr um 24. Haftaya kadar yaptirabilirsin dedi. Beni de atamam ciktigi icin sebir disinda bir dr a yonlendirdi. O dr da zamani geci en gec 20. Haftada yapilir dedi. Yabi yapmadi ben de ne yapacagimi bilemedim. Ikinci gebeliim benim de. Ilkinde yapmamisti dr bahsetmemisti bile

Yaptırmakta gerçekten fayda var. Bazıları bu testlere bir şey çıksa kıyabilecek misin gibi saçma fikirlerle karşı çıkıyor ama amaç bebeği aldırmak değil. Allah korusun organlarında bir sorun varsa doğumdan hemen sonra müdahale ediliyor. Tedavisi ona göre planlanıyor. Sizinki mecburi durumdan kaynaklı yapılamamış ama bile bile yaptırmayanları bir türlü anlamıyorum.

Benim doktorum 21. Haftanın bitimine randevu verdi. 20. Haftada en geç yapılabileceğini düşünmüyorum.

Merhaba arkadaslar bezmialemde detayli ultrason cektiren var mi ? Fiyati nedir acaba randevu aldimda sali günune fiyat bilgisi vermediler

Can'ım diğer testleri umursamıyorum onlar istatistik ama detaylıda bebeğin iç organları suyu gelişimi detaylı inceleniyor. Mesela bebeğimin böbreğinde büyüme vardı. Eğer devam etseydi erken alınabilirdi çok şükür devam etmedi.

Detayli ultrasonla organ taramasi ayni sey degl dmei canim???biri 19 biri de 22 inci hafta civarindami yapiliyor

Detayli ultrasonla organ taramasi ayni sey degl dmei canim???biri 19 biri de 22 inci hafta civarindami yapiliyor
CANım aynı şey 19 ve 23 haftalar arası yapılıyor bebeğin hem organlarına bakılıyor Hande gelişimine detaylı şekilde

benim detaylı ultrason tarihimi devlet hastanesi 24.haftaya verdi özel hastane 21. haftaya özel çok pahalı ama devletin de haftası çok geç değil mi? devlette yaptıran var mı kaç dakika sürüyor gerçekten ilgileniyolar mı

Devlette yaptırdım 15-20 dk sürdü . İyi ilgilendiler. Cihazlarda iyiydi. Memnun kaldım. Bebeğin gelişimine göre değişiyor bence çünkü 22 haftalıktım Bebek çok büyümüş dsdi ertesi gün ayrıntılıya randevu verdi

En geç değil en erken 20.haftada yapılır. 24.haftaya kadar yaptırabilirsiniz ve bence yaptırmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…