- 26 Ocak 2024
- 35
- 2
- 6
- 29
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbiri34
-
Merhaba ayni sorunu bende yasiyorum doktorunuz neler soyledi size sonradan gorulme ihtimali var miselam
Detaylı ultrasonda bebeğimin safra kesesi görülmedi . Bu durumu yaşayan var mı . Sıvı almak istedi doktorlar kesin tanı için ama ben istemiyorum
Cevap verebilir misin lutfen bende cok zor durumdayimselam
Detaylı ultrasonda bebeğimin safra kesesi görülmedi . Bu durumu yaşayan var mı . Sıvı almak istedi doktorlar kesin tanı için ama ben istemiyorum
selam
sıvı aldırmaktan korkmayın ama bende gebelik başlarında başka sebebplerden cvs işlemi yaptırmıştımCevap verebilir misin lutfen bende cok zor durumdayim
Merhaba doktorunuz neler soyledi safra kesesi yoklugu ile ilgili2 nisanda 21+3 de benimde görünmedi. Şuan 23 haftalığım 24-25 de tekrar detaylı ultrasona gideceğim. İnşallah görülür. Allah bebeklerimize şifa versin
Sizin durumunuz nedir şuandaMerhaba doktorunuz neler soyledi safra kesesi yoklugu ile ilgili
Merhaba kontrole gittiniz mi, son durumunuz nedir2 nisanda 21+3 de benimde görünmedi. Şuan 23 haftalığım 24-25 de tekrar detaylı ultrasona gideceğim. İnşallah görülür. Allah bebeklerimize şifa versin
Merhaba gecmis olsun. 30hafta oldum benimde gorunmuyor hala. Doktorun nelerden bahsetti sana ne onerdilerMerhabalar ben şuan 27+ 6 haftalık hamileyim ve bebeğimin safra kesesi hala gözükmüyor
Daha sonrasında bebeğinin safra kesesi gözüken var mı acaba ? Bu durum beni daha da streslendiriyor
Amniosentez önermişti doktor ama yaptırmadım şuan 37+2 olduk doğumdan sonra bakılıvak kontroller yapılıcak inşallah sağlıklı doğarMerhaba gecmis olsun. 30hafta oldum benimde gorunmuyor hala. Doktorun nelerden bahsetti sana ne onerdiler
Cok sevindim gecmis olsun saglikla buyusun insallah. Benim de dogumdan sonra gorunmustuMerhaba kızlar ben 38+1 de doğum yaptım beneğimin safra kesesi doğumdan sonra gözüktü kan tahlilerri de çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?