Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de yarın var detaylı, acaba bebek tek böbrekli mi doktor mu göremedi.merhaba anneler ve anne adayları
21+3 iken girdiğim detaylı ultrasonda bebişimin herşeyi normal sadece sol böbreğimizi göremedi doktor ve 3 hafta sonra tekrar kontrol önerdi. daha önce başına gelen var mı bebeğim tek böbrekle doğucak olabilir mi![]()
bende bu pazartesi istanbulda bir profesöre muayene olacağım tekrardan. diğer böbreğini sağlıklı gördüler ama değil mi sizde de. İnşallah bebişleimizi sağlıkla alırız kucağımızaMerhaba bende 22+4 deyim.dün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sağ böbreğini göremediler.kendi doktoruma gittim sonra oda göremedi.ankarada bir profsr önerdi ona muayene olcam yarın![]()
biliyorum bilmez miyim hala kahroluyorum aklıma geldikçe ama elimizden gelen bişey de yok umarım vardır da dediğiniz gibi görememişlerdir. yarın ultrasondan sonra yine yazarsanız çok sevinirim.Evet evet herhangibir sorun yok dedi.ama insan yinede üzülüyo işte.inşalh vardır ama görünmemiştir![]()
Biz muayne oldk.durumlar aynı .sağ böbrek yok.ama doktorumuz hiç endişe etmememiz gerektiğini söyledi.sapa sağlam doğum büyüdüğünde siz bile unutcaksnz bu bilgiyi diyor.rabbim beterinden korusun sağ sağlim kucğmza alalım inşlhbiliyorum bilmez miyim hala kahroluyorum aklıma geldikçe ama elimizden gelen bişey de yok umarım vardır da dediğiniz gibi görememişlerdir. yarın ultrasondan sonra yine yazarsanız çok sevinirim.
merhaba bizde dün başka bir profesörde muayene olduk. Bizde de sol böbrek yok ama sağlıklı bir bebek ona da ilerleyen hayatında sorun olmaz sizede olmaz yeter ki diğer böbreğine bir zarar gelmesin dedi. Şu mübarek günde Allahım yavrularımızı korusun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.Biz muayne oldk.durumlar aynı .sağ böbrek yok.ama doktorumuz hiç endişe etmememiz gerektiğini söyledi.sapa sağlam doğum büyüdüğünde siz bile unutcaksnz bu bilgiyi diyor.rabbim beterinden korusun sağ sağlim kucğmza alalım inşlh![]()