Detaylı ultrasyon sonucu safra kesesi gorunememesi

Merhabalar ben şuan 27+ 6 haftalık hamileyim ve bebeğimin safra kesesi hala gözükmüyor
Daha sonrasında bebeğinin safra kesesi gözüken var mı acaba ? Bu durum beni daha da streslendiriyor
Daha önceden demı görünmuyor dedı doktor
Ben doguma gırerken dogu m yaptıracak olan doktor bebegınızın safra kesesı yok bılgınız varmı dedı
Bende öyle birsey yoktu daha once hıc bır doktor soylemedı dedım doktor ısrarla olmadıgını söyledi dogumdan . Sınra da detaylı ultrasyona gonderecegım bebegınızı dedı
Şükür kızım dogdultan sınra ultrasyonda gorundu Tabi bız hafta sonu dogum oldugu ıcın 2 gun beklemek zorunda kaldık hastanede sırf ultrasyon ıcın
aglaya aglaya dogum yapmiştım cok streslı gecmiştı dogumum
Bazen doktorlar goremeyebılıyorlar
Tekrar kontrol ettırın

Daha önceden demı görünmuyor dedı doktor
Ben doguma gırerken dogu m yaptıracak olan doktor bebegınızın safra kesesı yok bılgınız varmı dedı
Bende öyle birsey yoktu daha once hıc bır doktor soylemedı dedım doktor ısrarla olmadıgını söyledi dogumdan . Sınra da detaylı ultrasyona gonderecegım bebegınızı dedı
Şükür kızım dogdultan sınra ultrasyonda gorundu Tabi bız hafta sonu dogum oldugu ıcın 2 gun beklemek zorunda kaldık hastanede sırf ultrasyon ıcın
aglaya aglaya dogum yapmiştım cok streslı gecmiştı dogumum
Bazen doktorlar goremeyebılıyorlar
Tekrar kontrol ettırın
Sizin dogumdan once boyle biseyden haberiniz yok muydu detayli usg de soylenmemis miydi size

Sizin dogumdan once boyle biseyden haberiniz yok muydu detayli usg de soylenmemis miydi size
daha once oyle bırsey dıyen doktor olmamiştı nıtekımde dogumdan sonrada safra keseı oldugu ultrasyonda cıktı
Ben kontrollerımı baska doktorda dogumumu kendı doktorum olmadıgı ıcın baska doktorda olmustum dogum oncesı kontrolde doktor ısrarla olmadıgını soyledı nasıl sımdıye kadar demedıler vs demiştı ama yanılan kendısı oldu

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum doktorun neler soyledi sana
Doktor amniyosentez önerdi ama yaptırmadım ben şuan 37+2 haftalık oldum safra kesesinin gözükmemesi kistik fibroz ve bilier atrezi ihtimalini yükseltiyor ben kistik fibroz için kan testi yaptırdım onu eledik şuan bilier atrezi ihtimali var bebek çok sağlıklı doktor %98 sağlıklı doğucak dedi ama malesef kesin bir şey söylemiyor haftaya doğumum olucak ve gerçekten çok endişeliyim

Back
X