detaylı ultrasyon....

melanie14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
22
0
16
İstanbul
merhabalar..bana yardımcı olucak bırılerı var mı? ben şu an 24 haftalık hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmem gerekıyo bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesınde cektıren var mı..ozeller cok ıstıyor...

hangi semtte oturuyosun bilmiyorum ama kuzenim sormuştu Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde çekiyolarmış. oturduğun semtteki devlet hastanelerini arayıp öğrenebilirsin.

hangi semtte oturuyosun bilmiyorum ama kuzenim sormuştu Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde çekiyolarmış. oturduğun semtteki devlet hastanelerini arayıp öğrenebilirsin.

ben bahcelıevlerde oturuyorum..bakırkoyde devlet var ama dun aradım 18 haftadan sonra bız yapmıyoruz dedıler..zaten haftam da gectı 24+4 şu an.ozelerde cok ıstıyor...

avcılar biraz uzak ama istersen bi öğren.. sanırım onun ikiz olduğu için ikili test yapılmadı. 13. haftada detaylı ultrason çekildi. avcılardaki de dediğin gibi olabilir. sen bilirsin yine de bi ara sor. haseki yi de duymuştum ama çok yoğunmuş orası..

evet avcılar baya bı uzak bana oraya gıdemem..yakın yerlerde de yok sanırsam kac gunden beri arastırıyorum zaten..bakırkoyu bulmuşdum onlarda 18 haftadan sonra yapmıyoruz dedıler..ama benım bıldım zaten 20-24 haftası arası yapıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…