Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
Herkesin çorba tarifi ve sunumu birbirinden güzel, ben en sevdiğim çorba olan Ezogelin çorbasına verdim oyumu. Herkesin eline ve emeğine sağlık. Başarılar.
Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun
Efenim susleme mevzusu tartisilinca ipin ucu bana dokunuyor dolayisi ile soz.hakki doguyor....
Siz begenirsiniz veya begenmezsiniz ama yapilan emegi ,sunumu elestirme hakkina sahip degilsiniz.Siz sade seversiniz bi baskasi suslu...Baskalarinin neyi nasil begendigi degil yarismacilarin kendi emegini nasil yansittigi onemlidir.Susluyu begenmez sadeye oy verirsiniz eyvallah ama kalkip ta sekilcilik ,abarti,sogudum gibi tahrik edici ve polemige acik kelimeler kullanirsaniz tepki cekersiniz su an oldugu gibi.
Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun