Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Çorbadan ziyade tombik tombik ellere odaklandım Çorbanız da lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık:)
teşekkür ederim yedim zaten bende o ellerini fotoda tekrar görünce

nun yarışmaya kuzunun elinin oldugu fotoyla katılsaydın müthiş olurdu .
değilmi yaaa evet bidahakine inşallah

Değil mi bende bittim rabbim nazarlardan korusun _Nun_ masallah canım kızına.
amin canım

Ben onun ellerini severim
Afiyet olsun,şifa olsun inşaallah
Sunumu niye böyle yapmadın
ayy bilmem nevreste aklıma gelmedi ama şu foto daha iyi değilmi benim sunum fotosundan

teşekkür ederim yedim zaten bende o ellerini fotoda tekrar görünce

değilmi yaaa evet bidahakine inşallah

amin canım

ayy bilmem nevreste aklıma gelmedi ama şu foto daha iyi değilmi benim sunum fotosundan
Yarışmadaki sunumunda çok güzel ama bu pamuk eller bir başka olmuş

Valla ben mercimegin bu kadar tutulacagina inanmamistim. O gun mercimek yaptim hadi kk ya ekliyim dedim. Esim bile koyma bosuna kazanamazsin dedi. Ama hicte fena gitmiyorum yahuu
Mercimek çorbası sevilmez mi
Bu arada benim teori tuttuKlasikler her zaman oy alıyor..Bilinmeyen farklı türlere talep az oluyor
Bu kategoride şehriye çorbasıda iyi oy alırdı

Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.

Ellerine sağlık canımBende bir daha yaptığımda süt ekleyeyimBenim favori böreğim oldu eminim seninde olurHem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…