Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız siyaset ama yemekle alakalı konu,dün aklımdaydı,gündüz bulamuyor diye şimdi aklıma geldi,seninle yazıştıktan sonra yazar dedim,gelmemiş,yazıyor mu acaba diyecektim ki ahan da beni o konuda etiketledi,açmaya korkuyorum ,açsam mı acaba?
Kız siyaset ama yemekle alakalı konu,dün aklımdaydı,gündüz bulamuyor diye şimdi aklıma geldi,seninle yazıştıktan sonra yazar dedim,gelmemiş,yazıyor mu acaba diyecektim ki ahan da beni o konuda etiketledi,açmaya korkuyorum ,açsam mı acaba?
Tebrikler @yamukprenses hayirli olsun birinciligin cnm
2. @dmrsda
3. @melike06
Ellerinize saglik katilan butun arkadaslarin
Bana oy veren sevgili kk arkadaslarimin hepsine coook tesekkur ederim 4. ciktim galiba buda iyi riskli bi corbaydi