Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
deynepnaz
çorba yapmaya mi gitti kj[/QUOTE]
Yok elektrikler gitti,ben de gitmek zorunda kaldım.Markete gittim,çayımı yudumlarken az gireyim dedim.Keşke gelmeyeydi elektrik yapılacak çok işim var,burayı bırakamıyorum.
Ünlü olacağım,parmakla gösterecekler beni,Kazen yanlışlıkla hediye etmiş,centilmenlik gereği geri almamış diyecekler.(Kazene öyle diyeyim de geri istemesin).Ben Muneye diyordum oy verirken kaydırma yapar ,aeben yerine bana tıklar diye.Kime niyet kime kısmet.
Yok elektrikler gitti,ben de gitmek zorunda kaldım.Markete gittim,çayımı yudumlarken az gireyim dedim.Keşke gelmeyeydi elektrik yapılacak çok işim var,burayı bırakamıyorum.[/QUOTE]
Afiyet olsun.
Valla burası insanı fena bağlıyor da
Bebiş olunca ister istemez pek aktif olamıyorsun
ya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)