Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kopya vermek ister gibi duruyorsunBence biraz daha araştırma yap neler neler var![]()
.Iyiyim şükür nurummm sen nasilsinmHarbim ,nasilsin canimmmm![]()
Hemen bi arayış içine gireyimBende 7 oydum sanki , pek takip edemedim gerci son durumu bilmiyrmBaglayacak bisiler bulmalisin bnce canim , yoksa kuru kuru olmuyor
![]()
Fırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacakIyiyim şükür nurummm sen nasilsinm![]()
.Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumFırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin
.Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında
.
HarbimAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
![]()

İsteyene kopya verilirKopya vermek ister gibi duruyorsunAklında çok iddialı tarifler var değil mi?
Mesela 2 tanesini yazan ,yapacağım diyenler oldu ,bakalım göreceğiz.
.

Panik yapma gelirAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
![]()
Buraya açacaksınız...yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
Aynı anda yazmışız ruh ikizim
teşekkür ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Üsteki linkte, sayfa kenarında yeni konu aç butonuna tıklayın...
Olmaz mı Nur'cum daha çoğu yapılmadı![]()
Bence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .Hemen bi arayış içine gireyim![]()
Aynı anda yazmışız ruh ikizim![]()
Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalarBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
![]()
Ayy pardon dalgınlığıma gelmişBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
![]()

Kıymalı su böreğinden belli oluyor zatenDeynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalarben güzel şeyler severim
![]()