- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Merhaba arkadaşlar, bu detoks olayına giriyorum yarından itibaren..
Tanık oldum gerçekten kilo vermeye büyük destek bu detoks, hemde kolayca evde bulunabilen malzemelerden hazırlanıyor.
Bugün gidip eksik malzemelerimi tamamlayacağım, işe getirip götürebileceğim sürahi tarzı 2 litrelik bir şişe bulmaya çalışacağım.
Malzemeler; (sassy diyorlar bu karışıma)
· 2 litre su
· Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
· 1 ince dilimlenmiş salatalık
· 1 ince dilimlenmiş limon
· 12 adet taze nane yaprağı
ve bunu akşam yapıp buzdolabına koyuyoruz sabahta hooop alıp işe getiriyoruz..
Ben su içmeyi seviyorum.. peki dedim neden detoks içeceği gibi hazırlayıp içmeyeyim
Bunu arkadaşım yaptı gerçekten çok faydasını gördü harika bir destekleyici....
Bunun yanı sıra ben dukan diyetinde olduğu gibi protein ağırlıklı besleneceğim
Bıkmıyorum çünkü ben yumurta ve tavuğu çok seviyorum en büyük ana gıdalarım bunlar olacak. Kendimi diyetteyim diye kasmadan doyuma ulaşabileceğimi düşünüyorum.
Vermek istedğim kilo 7-8 kilo. boyumla kilomu eşitmelek istiyorum.
Yaz geldi bol bol salatalık domates yeşillik yiyebilirim. Bunları da çok seviyorum.
Akşamları bol çoban salata, tavuk balık gibi gidalarla besleneceğim.
Yada evde ne yemek yaptıysam önceden yediğimin yarısını yiyeceğim.
Ekmek hiç yok ama tam buğday ekmeğini günde iki dilim olarak tüketmeyi kendim için uygun görüyorum
Kasamam kendimi.. ben gelemem asla yememeye.. az az nefsimi köreltmeliyim.. yoksa mutsuz olurum kafamda ve beynimde dolanır..
Akşamları mümkün olduğunca 30-40 dk yürüyüş yapacağım.
Basen hareketlerini evde düzenli uygulayacağım (basenden sorunum var)
Buyurun bu kolay ama zevkli olayı uygulayalım beraber.. yada takip edin beni.. arada yoklayın bakalım kilolarım gidecek mi
Tanık oldum gerçekten kilo vermeye büyük destek bu detoks, hemde kolayca evde bulunabilen malzemelerden hazırlanıyor.
Bugün gidip eksik malzemelerimi tamamlayacağım, işe getirip götürebileceğim sürahi tarzı 2 litrelik bir şişe bulmaya çalışacağım.
Malzemeler; (sassy diyorlar bu karışıma)
· 2 litre su
· Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
· 1 ince dilimlenmiş salatalık
· 1 ince dilimlenmiş limon
· 12 adet taze nane yaprağı
ve bunu akşam yapıp buzdolabına koyuyoruz sabahta hooop alıp işe getiriyoruz..
Ben su içmeyi seviyorum.. peki dedim neden detoks içeceği gibi hazırlayıp içmeyeyim
Bunu arkadaşım yaptı gerçekten çok faydasını gördü harika bir destekleyici....
Bunun yanı sıra ben dukan diyetinde olduğu gibi protein ağırlıklı besleneceğim
Bıkmıyorum çünkü ben yumurta ve tavuğu çok seviyorum en büyük ana gıdalarım bunlar olacak. Kendimi diyetteyim diye kasmadan doyuma ulaşabileceğimi düşünüyorum.
Vermek istedğim kilo 7-8 kilo. boyumla kilomu eşitmelek istiyorum.
Yaz geldi bol bol salatalık domates yeşillik yiyebilirim. Bunları da çok seviyorum.
Akşamları bol çoban salata, tavuk balık gibi gidalarla besleneceğim.
Yada evde ne yemek yaptıysam önceden yediğimin yarısını yiyeceğim.
Ekmek hiç yok ama tam buğday ekmeğini günde iki dilim olarak tüketmeyi kendim için uygun görüyorum
Kasamam kendimi.. ben gelemem asla yememeye.. az az nefsimi köreltmeliyim.. yoksa mutsuz olurum kafamda ve beynimde dolanır..
Akşamları mümkün olduğunca 30-40 dk yürüyüş yapacağım.
Basen hareketlerini evde düzenli uygulayacağım (basenden sorunum var)
Buyurun bu kolay ama zevkli olayı uygulayalım beraber.. yada takip edin beni.. arada yoklayın bakalım kilolarım gidecek mi