Dev Yönetmen Tim Burton ve Filmleri

2uzscjd.jpg

müthiş ikili :)

Son düzenleme:
ya bu johnny nin sevgilisini gördünüzmü??
adam doğa harikası ama zevksiz ya hüü mafoldumben

alıyoruz alıyoruz indirmek yok!!!=)))

gördüm canım ya çok kötü diymi :/ fotojenik değildir umarım yani resimlerde öyle çıkıyordur.. ya ben johhny kızıyorum winona ryder ı kaçırdı onlan evlenmeliydi :)

evet işte alıyoruz bizde aaaaaaaa biri alıyor biz indiriyoruz :p

2uzscjd.jpg

müthiş ikili :)

ben soldaki diyorum kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın tucemm sende benim gibi sardırırsan film arşivine başlarsın :) benim 700 e yakın filmim oldu

tatlım bizim evde eşimle 1500-2000 civarı filmimiz var ama ne var ki bu filmlerin arasında hep merak ettiğim ama bir şey indirmek istediğim sırada hiç aklıma gelmeyen çok popüler filmler var :gitme: izlemedim diyorum, şaşırıyor herkes kaydirigubbakcemile3 onlara yetişmem lazım mafoldumben

ya bu johnny nin sevgilisini gördünüzmü??
adam doğa harikası ama zevksiz ya hüü mafoldumben

diğer doğa harikası adamların çoğu gibi :1ninca:

alıyoruz alıyoruz indirmek yok!!!=)))

:1ninca::1ninca:

tatlım bizim evde eşimle 1500-2000 civarı filmimiz var ama ne var ki bu filmlerin arasında hep merak ettiğim ama bir şey indirmek istediğim sırada hiç aklıma gelmeyen çok popüler filmler var :gitme: izlemedim diyorum, şaşırıyor herkes kaydirigubbakcemile3 onlara yetişmem lazım mafoldumben

:1ninca::1ninca:

off süpermiş tucem :) bende yapıcam o kadar film yakında... demek sende arşivciymişsinde haberimiz yokmuş :)

bende izlemedim demeyi sevmiyorum bir film adı geçtiğinde.. ama öyle filmler varki asla izlemem.. zaten vaktimiz az ,izlenecek o kadar müthiş varken abuk sabuk filmlere giden zamana acıyorm :) artık film izlemeden önce iyi bir araştırma yapıyorum

off süpermiş tucem :) bende yapıcam o kadar film yakında... demek sende arşivciymişsinde haberimiz yokmuş :)

bende izlemedim demeyi sevmiyorum bir film adı geçtiğinde.. ama öyle filmler varki asla izlemem.. zaten vaktimiz az ,izlenecek o kadar müthiş varken abuk sabuk filmlere giden zamana acıyorm :) artık film izlemeden önce iyi bir araştırma yapıyorum

bence de canım, dar vakitte, olabildiğince kaliteli filmler izlemek lazım; bir de tarzla ilgili; birçok korku filmi var örneğin listelerde başı çeken ama sevmiyorum; izlemiyorum; komediler de biraz böyle benim için...şimdi japon animelerine sardım, onları izlemeye çalışıyorum; önceden de merakım vardı ama şimdilerde daha çok ciddiye alır oldum bu grubu...bakalım...

bence de canım, dar vakitte, olabildiğince kaliteli filmler izlemek lazım; bir de tarzla ilgili; birçok korku filmi var örneğin listelerde başı çeken ama sevmiyorum; izlemiyorum; komediler de biraz böyle benim için...şimdi japon animelerine sardım, onları izlemeye çalışıyorum; önceden de merakım vardı ama şimdilerde daha çok ciddiye alır oldum bu grubu...bakalım...

animeleri sen önerince bende merak ettim.. yürüyen şatoyu indirmiştim .. ruhların kaçışı diyede bir anime indirdim. en kısa zaamanda izlemek istiyorum. Filmleri erkek arkadaşımla ortak kararlaştırdığımız için bzn fikriler tutmuyor yada farklı öncelikler oluyor izlerken..

korku filmleri dediğin gibi yüksek puan alsada izlerken düşündürüyor beni .. şu zamana kadar izlediğim en iyi korku The Others ve Rec oldu sanırım canım .. Birde Testerenin ilk 3 filmi iyiydi :) bende romantik komedilere ve gençlik komedilerine feci önyargılıyım izlemiyorum ..

komedi severim ama karamizah olucak yada step brothers tarzı sağlam komediler tucem..

ben soldaki diyorum kaydirigubbakcemile3
tatlım bizim evde eşimle 1500-2000 civarı filmimiz var ama ne var ki bu filmlerin arasında hep merak ettiğim ama bir şey indirmek istediğim sırada hiç aklıma gelmeyen çok popüler filmler var :gitme: izlemedim diyorum, şaşırıyor herkes kaydirigubbakcemile3 onlara yetişmem lazım
2000 mi:1shok: bende arşivim var diye geçiniyorum vay bekaydirigubbakcemile3
kardeşimle beni toplarsak 1000 edermi bilmemkaydirigubbakcemile3
yok benimde sağlamdır haksızlık etmiyim ama buara izleyemiyorum bide laptopum dvd yazmıyo bi iki aydır hüü

animeleri sen önerince bende merak ettim.. yürüyen şatoyu indirmiştim .. ruhların kaçışı diyede bir anime indirdim. en kısa zaamanda izlemek istiyorum. Filmleri erkek arkadaşımla ortak kararlaştırdığımız için bzn fikriler tutmuyor yada farklı öncelikler oluyor izlerken..

korku filmleri dediğin gibi yüksek puan alsada izlerken düşündürüyor beni .. şu zamana kadar izlediğim en iyi korku The Others ve Rec oldu sanırım canım .. Birde Testerenin ilk 3 filmi iyiydi :) bende romantik komedilere ve gençlik komedilerine feci önyargılıyım izlemiyorum ..

komedi severim ama karamizah olucak yada step brothers tarzı sağlam komediler tucem..

prensesim ben yürüyen şatoyu çok severim, sprited away çok kaliteli bir anime olmakla beraber pek tarzım diyemem, ama miyazaki filmlerine hızlı bir giriş yapıyorsun söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 testerenin ilk filmini çok severim, ikinci filmi de iyiydi ama 3.den sonra amaç ve tarz çok değişti bence :bbo: the others da benim izlediğim tek tük gerilimlerden biri; ama çok güzeldi opuyorumnanaktan gençlik komedileri ve romantik komediler konusunda da hemfikiriz kaydirigubbakcemile5

2000 mi:1shok: bende arşivim var diye geçiniyorum vay bekaydirigubbakcemile3
kardeşimle beni toplarsak 1000 edermi bilmemkaydirigubbakcemile3
yok benimde sağlamdır haksızlık etmiyim ama buara izleyemiyorum bide laptopum dvd yazmıyo bi iki aydır hüü

nedir bu laptoplardan çektiğimiz, ben de bu yüzden bir sürü filmimi izledikten sonra silmek zorunda kalmıştım :gitme:

en geri ben kalmışım :))

Şeniz:utangac:

en son 9 u izledim..
olmamis olmamis olmamis..
tamam bilim kurgu, tamam karakterler cok cici cok sevimli.. ama olmamis.. surekli bir kacma kovalamaca arada gereksiz muhabbetler.. sonu ayri bir hayal kirikligi.. beklenilen bir son yani gayet..
filmdeki makinalar bana dunyalar savasini hatirlatti..
acikcasi hayal kirikligina ugradim.. tim burton mu yapmis bunu dedim inanamadim o derece..
tavsiye etmiyorum bn.. zaman oldrmek icin izlenebilir, degilse beklentileri karsilamiyor..

en son 9 u izledim..
tamam bilim kurgu, tamam karakterler cok cici cok sevimli.. ama olmamis.. surekli bir kacma kovalamaca arada gereksiz muhabbetler.. sonu ayri bir hayal kirikligi.. beklenilen bir son yani gayet..
acikcasi hayal kirikligina ugradim.. tim burton mu yapmis bunu dedim inanamadim o derece..
tavsiye etmiyorum bn.. zaman oldrmek icin izlenebilir, degilse beklentileri karsilamiyor..

ztn tamemen tim burton un üstlendiği film değil bildiğim kadarıyla..

en son 9 u izledim..

ztn tamemen tim burton un üstlendiği film değil bildiğim kadarıyla..

tim burton filmin 4 yapımcısından biri sadece :1ninca:

makas eller mukemmel

kesinlikle mooncum, hala unutamıyorum edward karakterini opuyorumnanaktan

kızlar 9 u izledim ama tim burton tadı vermiyor film , ve asmin'in de söylediği gibi sonu tahmin edilebilir olmuş:) yinede hoş vakit geçirtiyor keşke daha uzun olsaymış

Back
X